REAL MADRID - ATALANTA 3-1 (4-1 sammenlagt):

Real Madrid skaffet seg et godt utgangspunkt med 1-0-seier i første oppgjør, og tirsdag kveld sikret hvittrøyene avansement fra åttedelsfinalene da de slo Atalanta 3-1 på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Karim Benzema, Sergio Ramos og Marco Asensio scoret målene for Los Blancos, mens Luis Muriel ga gjestene et trøstemål med en vakker frispark-scoring.

- Målet var å gå videre, og vi oppnådde det med et godt resultat. Vi kunne ha scoret enda flere og er tilfreds med prestasjonen, sier Ramos etter kampen.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet under:

Keepertabbe

Etter en relativt jevnspilt start på oppgjøret var den første scoringen et faktum etter 35 minutter, etter et særdeles svakt utspill av Atalanta-målvakt Marco Sportiello. 28-åringen sendte ballen rett i beina på Luka Modric, som videre fant en sikker Benzema alene foran mål.

- Så klarer Sportiello det store når han misser her. Modric er våken, men fryktelig inngripen, sa ekspertkommentator i TV 2 Petter Myhre om scoringen.

- Feil kan skje, men hva er det han prøver på med dette sparket? Hvem er det han sikter på? Jeg klarer ikke helt å se hva planen er, sier tidligere målvakt Erik Thorstvedt i TV 2-studio etter kampen.

Les også: Henry hyller Haaland: - Hva er dette? Det er ikke normalt

Real Madrid videre

Fem minutter etter pause fikk Vinicius Junior en gigantsjanse til å doble ledelsen. 20-åringen danset seg nærmest gjennom Atalanta-forsvaret, men avslutningen ble for svak.

Noen minutter senere var imidlertid det brasilianske stortalentet på full fart fremover igjen, men denne gang ble han stoppet på ulovlig vis innenfor Atalantas sekstenmeter.

Straffen banket Ramos sikkert i mål, til tross for at Sportiello gikk riktig vei.

Les også: Ferdinand: - United må gjøre alt de kan for å hente Haaland

Karim Benzema fikk så en enorm dobbeltsjanse til å øke til 3-0. Fra fem-seks meter traff franskmannen godt med hodestøtet, men Sportiello reddet det første forsøket. Returen ble så sendt rett tilbake til spissen, som sendte ballen i stolpen.

Femten minutter før slutt var Duvan Zapata nær redusering for gjestene, men Thibaut Courtois reddet med en mesterlig beinparade.

Les også: Ødegaard roses av Arsenal-sjefen: - Jeg er skikkelig imponert

Syv minutter før slutt tente imidlertid Muriel et lite håp da han banket inn et frispark.

Det tok likevel ikke lang tid før Asensio banket inn en ny scoring for vertene, og sikret en komfortabel 3-1-seier.

Trekning fredag

Hvem som blir Real Madrids motstander i kvartfinalen avgjøres under trekningen i Nyon førstkommende fredag.

Borussia Dortmund, Liverpool, PSG, Porto, Manchester City og Real Madrid er allerede kvalifisert.

Bayern München er så godt som klare etter 4-1 borte mot Lazio i første kamp, mens Chelsea og Atletico Madrid gjør opp om den siste plassen onsdag.