*Nettavisen* Sport.

Real misset mot toppen

Real Madrid misset muligheten for å ta ledelsen i Primera Division da de tapte 1-3 mot Deportivo La Coruna onsdag kveld.

28.10.05 09:12

Deportivo beholdt dermed sin 14 år gamle rekord med bare seire på hjemmebane mot Real takket være et fantastisk scoring av den canadiske midtbanespilleren Julian de Guzman og en dobbel fra midtstopper Juanama, melder Reuters.

Deportivo fikk en pangstart mot et svakt Real Madrid, som manglet Ronaldo, Julio Baptista og Zinedine Zidane. Sjansene var mange for Deportivo, mens Real bare en gang i løpet av første omgang truet motstanderen.

Hjemmelaget gikk opp i fortjent ledelse da de Guzman scoret på et nydelig skudd og etter en nydelig frispilling av Diego Tristan i det 34. minutt. Juanama satte inn 2-0 før pause da han kom foran Ivan Helguera og headet inn innlegget fra tidligere Real Madrid-midtstopper Pedro Munitis.

Guanama var frampå igjen seks minutter før full tid, og det hjalp lite at Raul reduserte for Real to minutter senere på et spektakulært skudd. Real gikk på et nytt tap, og leverte samtidig en av sine dårligste kamper for sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.