Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real-president sa opp

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Dramatisk styremøte på Santiago Bernabeu fredag.

Ramon Calderon har fått kjørt seg den siste uka. Spansk media har slått opp stort at Calderon skal ha jukset med stemmeavgivningen for Real Madrids styre ved å hente inn uautoriserte personer som ga sin stemme under et styremøte.

Ekstraordinært styremøte
Fredag ble det innkalt til styremøte på Santiago Bernabeu, og der valgte Calderon å si opp sin posisjon som president i gigantklubben, melder Reuters.

- Imot anbefalinger fra styret har jeg nå valgt å si opp, sa Calderon på en pressekonferanse som ble holdt på Reals hjemmebane fredag kveld.

Visepresidenten Vicente Boluda tar over presidentvervet inntil det blir holdt nytt valg til sommeren.

- Det er en utfordring jeg ikke kunne si nei til. I en institusjon som Real Madrid kan man ikke ha et maktvakum frem til valget i sommer, sa den påtroppende presidenten på pressekonferansen.

Jager Barca
På en pressekonferanse onsdag sa Calderon at de to uautoriserte personene som skal ha vært en del av juksingen, sa opp deres stillinger i klubben med øyeblikkelig virkning. Calderon uttalte også selv at han antakeligvis ikke kom til å stille til gjenvalg når det skal velges ny president til sommeren

Han påsto også da at han ikke kom til å si opp sin stilling, og at det ikke hadde foregått noen som helst uregelmessigheter rundt den aktuelle stemmegivningen. Men to dager senere var altså Calderons tid på Santiago Bernabeu over.

Real Madrid er verter når Osasuna kommer på besøk til hovedstaden på søndag. Real Madrid ligger for øyeblikket tolv poeng bak erkerival Barcelona i La Liga.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!