RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Real-stjerne utelukker Liverpool og Chelsea

Sist oppdatert:
Rafael van der Vaart vil helst bli i Real Madrid.

Rafael van der Vaart har blitt linket med en overgang bort fra Real Madrid denne sommeren, og på ryktebørsen har Liverpool og Chelsea vært blant kandidatene til å sikre spilleren.

27-åringen hadde en god avslutning på forrige sesong i den spanske hovedstaden, men må nok finne seg i å leve i skyggen av folk som Cristiano Ronaldo og Kaka også i år.

Nederlenderen har tidligere blitt sitert på at det ville ha vært umulig å takke nei til en toppklubb i Premier League, men nå ser det ut til at van der Vaart har ombestemt seg.

- Jeg er bestemt på å bli i Real, sier han til De Telegraaf.

- Jeg vil her å lykkes i Real. Det er dumt at jeg har blitt feilsitert av engelsk presse. De skriver ting som rett og slett ikke er sant.

27-åringen kom til Santiago Bernabeu for to årstiden fra tyske Hamburg, og har så langt spilt 70 kamper for klubben. Han har imidlertid slitt med å kapre en fast plass i førsteleveren.

Nå som José Mourinho er ny sjef i Real Madrid har han derimot et håp om å spille seg til fast plass, og det er altså derfor han ønsker å bli værende i Spania den kommende sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere