Gå til sidens hovedinnhold

Real-stjerne utelukker Liverpool og Chelsea

Rafael van der Vaart vil helst bli i Real Madrid.

Rafael van der Vaart har blitt linket med en overgang bort fra Real Madrid denne sommeren, og på ryktebørsen har Liverpool og Chelsea vært blant kandidatene til å sikre spilleren.

27-åringen hadde en god avslutning på forrige sesong i den spanske hovedstaden, men må nok finne seg i å leve i skyggen av folk som Cristiano Ronaldo og Kaka også i år.

Nederlenderen har tidligere blitt sitert på at det ville ha vært umulig å takke nei til en toppklubb i Premier League, men nå ser det ut til at van der Vaart har ombestemt seg.

- Jeg er bestemt på å bli i Real, sier han til De Telegraaf.

- Jeg vil her å lykkes i Real. Det er dumt at jeg har blitt feilsitert av engelsk presse. De skriver ting som rett og slett ikke er sant.

27-åringen kom til Santiago Bernabeu for to årstiden fra tyske Hamburg, og har så langt spilt 70 kamper for klubben. Han har imidlertid slitt med å kapre en fast plass i førsteleveren.

Nå som José Mourinho er ny sjef i Real Madrid har han derimot et håp om å spille seg til fast plass, og det er altså derfor han ønsker å bli værende i Spania den kommende sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken