RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real vil ha Cannavaro

(foto: scanpix)
Real Madrid vil ha Fabio Cannavaro, Gabriel Heinze og Luca Toni. Snart kommer de for å kjøpe deg.

Real Madrid ser ut til å være på jakt etter alle stjernene på fotballhimmelen. Tirsdag skriver Marca at klubben er i forhandlinger med Fiorentina om en overgang for Luca Toni, mens The Sun hevder at Gabriel Heinze også er ønsket på Santiago Bernabeu.

I tillegg bekrefter den nyansatte sportsdirektøren Predrag Mijatovic at Real Madrid ønsker å kjøpe Fabio Cannavaro.

Den italienske landslagskapteinen er 32 år gammel, men det bekymrer ikke Mijatovic.

- Jeg mener at alder er sekundært i fotball. Jeg verdsetter at Cannavaro har hjulpet Juventus til to seriemesterskap og Italia til VM-gull. Hvis du ser på hans bidrag de siste to sesongene, vil du gjerne se ham spille her til han er 40 år gammel, sier Mijatovic til AS.

Cannavaro kan være på vei vekk fra Juventus, som er involvert i den italienske kampfiksingskandalen og kan bli straffet med tvangsflytting til Serie B eller C. Real Madrids nye trener Fabio Capello kjenner naturligvis Cannavaro svært godt, ettersom Capello var trener for nettopp Juventus inntil nylig.

Real Madrid ønsker også Juventus-kollegaene Gianluca Zambrotta (29) og Emerson (30). I tillegg har klubbens nye president, Ramon Calderon, tidligere gjort det klart at den spanske storklubben vil forsøke å kjøpe Cesc Fabregas, Arjen Robben og Kaka i løpet av sommeren.

Snart mangler vel bare du og jeg. Men fortvil ikke om telefonen fra Real aldri kommer; det er alltids plass hos Chelsea...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere