Gå til sidens hovedinnhold

Real vil ha Wenger

Og ser gjerne Fabregas blir med på lasset.

Selv med en nyansatt Juande Ramos er den spanske storklubben Real Madrid på managerjakt. Ramos' varer kun ut sesongen, og spanjolen er ikke med i fremtidsplanene til klubben. Nå vil de tilby Arsenal-manager Arsène Wenger jobben som manager - etter tre avslåtte forsøk.

Sammen med Wenger ønsker klubben Cesc Fabregas, og er klare til å betale Arsenal 55 millioner pund for duoen - noe som tilsvarer drøye 550 millioner norske kroner.

Dersom Wenger takker ja til tilbudet etter tolv år i London kan han vente seg en årslønn på fem millioner pund gjennom fem år, melder britiske Daily Express. Så spørs det om dette er stor nok fristelse til at franskmannen vil bryte løftet om å aldri avbryte en kontrakt. For øyeblikket er Wenger bundet til klubben fram til 2011.

Ifølge avisen skal Arsenal-styret være villige til å la manageren gå, men vil gjøre alt for å beholde midtbanestjernen Fabregas dersom han ønsker følge etter Wenger.

Om Wenger, som står øverst på ønskelisten hos Real-president Ramon Calderon, avslår det nye tilbudet vil storklubben gjøre et nytt forsøk på å hente Liverpools Rafael Benitez.

Ny tjeneste: Så lett lager du en hjemmeside til klubben din

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken