Realt hint om Henry

- Også i år kommer vi til å forsøke å kjøpe verdens beste spiller, sier Real Madrid-president Florentino Perez. Mye tyder dermed på at spanierne går etter Arsenals Thierry Henry.

Henry har ofte blitt koblet til Real Madrid, men nå ser det ut som om koblingen er mer seriøs enn det engelske tabloidaviser har vært klar over tidligere.

- Også i år kommer vi til å forsøke å kjøpe verdens beste spiller. Han har allerede vært i kontakt med oss, sa nemlig Real Madrid-president Florentino Perez hemmelighetsfullt under et møte med økonomi-journalister, skriver BBC.

Perez nektet å navngi spilleren, men da det internasjonale fotballforbundet denne uka offentliggjorde de tre kandidatene til årets spiller i verden, var Henry den eneste kandidaten som ikke spilte i Real Madrid.

De to andre var Ronaldo og Zinedine Zidane.

- Ikke til salgs
Arsenal-manager Arsene Wenger har flere ganger hevdet at Henry ikke er til salgs – uansett pris. Og Henry skrev akkurat en ny fireårskontrakt med klubben. Samtidig er det kjent at når Real Madrid virkelig vil ha en spiller – så pleier klubben å få det som den ønsker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.