Danilo Di Luca har relansert seg selv som en ny mann og skal kjøre Giro d'Italia for det russiske Katusja-laget. Det viser seg at han ikke er den eneste utestengte italieneren vi får et gjensyn med i mai. Davide Rebellin skal visstnok være Giro-aktuell for Astana.

Rebellins utestengelse ender 27. april, da kan han gjøre comeback som profesjonell.

- Under denne utestengelsen har trent nesten hver dag, og jeg vil snart signere med et nytt lag. Jeg vurderer to forslag, et av de har World Tour-status, forteller Rebellin til La Stampa ifølge cyclingweekly.

Laget med World Tour-status skal være Astana.

LES OGSÅ:- Jeg kan bli like god som Vino

- Tok aldri CERA
«Tintin» har hele tiden hevdet sin uskyld. 39-åringen «er ikke dum», påstår han selv.

- Jeg tok aldri CERA. (...) Hadde jeg vært dopet, hadde jeg aldri reist til de Olympiske lekene. Jeg er ikke dum, jeg visste at de kunne finne enkelte substanser lett, fortsetter italieneren.

ASTANA-RYTTER:- Jeg kan vinne Giro d'Italia

Rebellin mener det er gjort en feil i behandlingen av prøvene.

- Jeg vet ikke hva, egentlig. Jeg tror det er en feil, et bytte av prøvene, en mislykket analyse, dårlig bevaring av prøvene, sier han.

- Drømmer fortsatt
Rebellin har en lang liste av meritter. Ardenner-trippelen i 2004 er noe av det mest imponerende, ingen andre syklister har vunnet alle de tre Ardenner-klassikerne samme år. I tilegg har han vunnet Paris-Nice, Tirreno-Adriatico og Clasica de San Sebastian.

- Jeg vil bevise at jeg ikke vant dopet. Jeg drømmer fortsatt om Liège-Bastogne-Liège eller Flèche Wallone, som jeg allerede har vunnet. Men også Flandern rundt, som jeg aldri har kjørt, og Lombardiet rundt, sier «Tintin».

Det gjenstår å se hva slags mottagelse 39-åringen får når han gjør sitt comeback.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!