RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redd for å miste Henry

(foto: Scanpix)
Arsenals styreformann Peter Hill-Wood frykter at Thierry Henry vil bestemme seg for å forlate Highbury.

– Jeg er realistisk nok til å innse at hvis Henry bestemmer seg for å gå, er det ingen her som kan gjøre noe med det, sier Hill-Wood til The Daily Mirror torsdag. Styreformannen er redd for at den sportslige nedturen vil motivere lagets stjernespiss til å søke nye utfordringer andre steder.

Arsenal ligger på femteplass i Premier League, og er hele 24 poeng bak serieleder Chelsea. Laget er imidlertid i semifinalen i ligacupen - de spiller mot Wigan i neste uke - og fortsatt med i Champions League. Suksess der kan redde sesongen for Arsenal.

Barcelona er en av mange klubber som drømmer om å skrive kontrakt med Thierry Henry. Hill-Wood innrømmer at muligheten er til stede for at Henry forlater Arsenal.

- Vi vil strekke alle muskler i kroppen for å beholde ham, og selv vet han at vi når som helst er klare for å diskutere en ny kontrakt, sier Hill-Wood.

Henry har tidligere slått fast at han ikke vil starte kontraktsforhandlinger før tidligst etter VM i Tyskland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere