RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reddet 53 skudd

Foto: Reuters/Scanpix
Roberto Luongo var i det umulige hjørnet, og brydde seg lite om at Washington Capitals satte klubbrekord i antall skudd.

Washington Capitals fyrte av 55 skudd mot Roberto Luongo og Florida Panthers natt til mandag. Det er ny klubbrekord. Men det hjalp ikke: Florida stakk av med seieren. Sluttresultatet viste 3-2 til Panthers.

- Så fort de kom i gang, skjøt de fra hver mulige vinkel. Heldigvis var det ikke så mange jeg mistet kontroll over, sier Luongo til AP. Florida-keeperen åpnet sesongen forrykende, men har slitt uvanlig mye i flere uker nå. Florida er blant ligaens svakere lag, men er vant til å bli reddet av Luongo.

I natt var han tilbake i toppslag.

Nathan Horton, Jozef Stumpel og Rostislav Olesz scoret for Florida, som tok sin tredje borteseier av 19 mulige denne sesongen. 3-2-seieren over Washington var lagets første borteseier siden de slo Pittsburgh 25. oktober.

Luongos beste redning kom da stjerneskuddet Alexander Ovechkin kom alene gjennom med seks minutter igjen på klokka.

- Takk skal du ha, "Looie", sa Olesz, og la til:

- Han var helt utrolig!

Chris Clark og Brian Sutherby scoret for Capitals.

- Luongo var utrolig! Når du får inn 55, 56 skudd, håper du å vinne kampen. Det er frustrerende! Men all ære til ham, han spilte bra, sa Sutherby.

I en annen kamp i NHL natt til mandag, vant Anaheim Mighty Ducks 5-4 over San Jose Sharks, som dermed gikk på sitt første tap siden Joe Thornton kom fra Boston Bruins i en byttehandel. Sharks vant de seks første kampene etter at Thornton kom inn i laget.

Brødrene Scott og Rob Niedermayer scoret hvert sitt mål for Anaheim, mens førsteårsspilleren Grant Stevenson scoret to for San Jose.

Joe Sakic scoret begge målene da Colorado Avalanche vant 2-1 over New York Rangers i Madison Square Garden, mens Chicago Blackhawks tapte 3-5 for Dallas Stars på hjemmeis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere