LIVERPOOL-BOLTON 2-1:

Roy Hodgson våknet lørdag opp til at en rekke engelske aviser fastslo at han er ferdig som Liverpool-manager - at det kun er et spørsmål om tid før klubbens amerikanske eiere finner en ny manager til å lede laget videre.

Hodgson fortsatte med å sette Steven Gerrard på benken fra start av hjemme mot Bolton.

Så ble han vitne til at Kevin Davies ga Bolton ledelsen like før pause.

Da så det helsvart ut.

Ga seg aldri
Men, i motsetning til i onsdagens sjokktap mot Wolverhampton, ga aldri Liverpool opp lørdag. De tok kontrollen over kampen i 2. omgang, utlignet ved Fernando Torres og avgjorde to minutter på overtid ved Joe Cole. Først virket det som om Cole stod i offside, men senere repriser viste at han fikk ballen fra en Bolton-spiller i duell med Maxi Rodriguez.

Steven Gerrard la inn fra høyrekanten, Maxi Rodriguez og en Bolton-spiller kriget ballen videre til Cole som pirket den over streken og i åpent mål.

Her kan du se utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

Kanskje reddet det Hodgsons jobb.

Kanskje ikke.

Øvre halvdel
Men de tre poengene sendte i alle fall Liverpool opp på øvre halvdel av tabellen, til en 9. plass. Det sørget også for at laget nå står med ni strake seirer mot Bolton. Den sørget også for den best mulige starten på 2011. 2010 ble nemlig ikke et minneverdig år for de røde fra Anfield.

Kanskje kan lørdagens seier bli en kick start for de røde inn i det nye året, og Liverpool hadde før kampen bare fem poeng mindre enn de hadde på samme tidspunkt i fjor. Den gangen endte det med 7. plass.

Nå har de 25 poeng på 19 kamper. Det er seks poeng ned til nedrykksstreken - og fem poeng opp til Sunderland på 6. plass.

Liverpool spiller borte mot Blackburn i sin neste kamp, onsdag, før Manchester United venter borte i FA-cupen neste helg, mens Bolton spiller hjemme mot Wigan onsdag og hjemme mot York i FA-cupen. De trenger også et par hjemmekamper nå. Owen Coyles menn står nemlig med fire bortetap med ett mål i desember, 0-1, 0-1, 0-1 og lørdag 1-2.

HTML EMBED