Gå til sidens hovedinnhold

Reddet i siste liten

Nå overlever Furuset ut sesongen.

Oslo (NTB): Ishockeyklubben Furuset er i siste liten reddet fra konkurs. En sponsor har gått inn og sikret videre drift av klubben.

Det opplyser styremedlem Stein Myhren til NTB. Konkursspøkelset har i lengre tid truet klubben, men fredag ble det klart at sponsor Toms Transport og Budservice redder driften ut sesongen.

Det betyr i praksis at Furusets lag i eliteserien fortsetter å eksistere samtidig som at breddeaktiviteten i klubben ivaretas. Styret hadde fristilt eliteseriespillerne på grunn av de økonomiske problemene.

– Vi var på kanten av stupet, og uten denne redningspakken ville det vært kroken på døra for all aktivitet i Furuset i løpet av noen få dager, sier Myhren til NTB.

Sponsoren har vært en samarbeidspartner til eliteserielaget gjennom flere år, og gjennom en femårsavtale mellom Toms og Furuset er likviditeten i klubben sikret.

Stein Myhren ønsker ikke å kommentere beløpet sponsoren har gått inn med.

– Vi snakker ikke om astronomiske summer, men nok til å føre driften videre innenfor sunne økonomiske rammer.

Furuset ble stiftet i 1934 og er en av de mest tradisjonsrike norske klubbene. Tre ganger er det endt med seriemesterskap, mens NM-pokalen har gått til Furuset fire ganger, sist i 1990. (©NTB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken