*Nettavisen* Sport.

Reddet Lyn på overtid

Vålerenga ledet 1-0 til det gjensto to minutter. Så fikk Lyn frispark på 25 meter.

12.06.05 23:46

Det banket Leif Gunnar Smerud mot mål - knallhardt - og frampå var Keijo Huusko med foten. Ballen gikk i mål, og Lyn reddet et poeng på overtid. Bittert for Vålerenga-fansen, som hadde håpet å feire den første ligaseieren mot Lyn i eliteseriesammenheng siden 1981.

Fantastisk mål
Christian Grindheim scoret et fantastisk mål midtveis i 2. omgang, da han dundret til fra 22-23 meter. Ballen føk inn via tverrliggeren, og de fleste trodde Vålerenga skulle sikre seieren inn mot full tid.

Så kom altså frisparket til Smerud.

- Vi vet at når vi leder 1-0, så kan alt skje. Vi skulle ha fått litt mer roen da vi ledet 1-0, sa Kjetil Rekdal til NRK etter kampen.

Han var full av lovord om kampens gigant - Christian Grindheim.

- Han var i en klasse for seg selv utpå der. Vi er sjeleglade for at vi har han, men vi visste jo hva han sto for, sa Rekdal, som også mente at Steven Lüstü var heldig som fikk fullføre kampen med sine taklinger i 2. omgang.

Jan Derek Sørensen måtte gå ut etter 41 minutters spill. Spissen frykter han er ute i lang tid.

Neppe strekk
- Jeg skal til MR-undersøkelse så fort som mulig, men jeg frykter at det er en avrivning i venstre lår. Jeg har hatt en del strekker, og vet hvordan det er. Jeg tror ikke dette er en strekk, sier Sørensen til TV 2 Nettavisen.

Det kan bety at Jo Tessem får Keijo Huusko som makker på topp heretter.

- Huusko er en utrolig god spiller som er flink til å dukke opp i boksen til rett tid, sier Tessem.

1-1 betyr at avstanden opp til serieleder Start er den samme som før den 10. serierunden begynte, siden Start også spilte 1-1 mot Tromsø søndag kveld.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.