RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

Reddet på overtid

Sist oppdatert:
Arsenal holdt på å rote det til for seg selv med en trist forestilling, men så kom det en danske.

"The Gunners" fikk en marerittstart på kampen. Etter en knapp halvtime var Philippe Senderos uheldig. Villas Gabriel Agbonlahor forsøkte å finne John Carew foran mål, innlegget langs bakken, traff Senderos i venstrebeinet og rullet inn i mål bak en utspilt Manuel Almunia i Arsenal-målet.

Bare ett tap
60 097 tilskuere på Emirates Stadium fikk se en kamp som holdt på å bli en av sesongens store sensasjoner. Arsenal har, på 28. kamper, bare ett tap, og det kom 9. desember mot Middlesbrough.

Dansk dynamitt
Lenge så det også ut til at Senderos' selvmål skulle avgjøre kampen, men tre minutter på overtid kom danske Nicklas Bendtner opp fra intet. Totalt umarkert foran Villas mål, fikk han stå i fred og banke inn 1-1-målet.

- Det ene poenget vi sikrer oss i dag betyr mye for ligaen. Hadde vi tapt ville det vært annerledes. Nå er vi fortsatt på topp, konstaterer Arsenal-manager Arsene Wenger til nettstedet Sportinglife.com.

John Carew spilte hele kampen for Aston Villa, men hadde ingen store scoringsmuligheter. Villa la seg også mer og mer bakpå utover i kampen, i et håp om å trygge ledelsen.

United nærmer seg
Med ett poeng til "The Gunners" og full pott til Manchester United, som enkelt tuktet Fulham, er det bare ett poeng som skiller de to topplagene i Premier League. United har imidlertid en bedre målforskjell enn Arsenal.

Vakkert frispark
Manchester United på sin side hadde fullklaff mot Fulham. Owen Hargreaves startet scoringsfesten etter fjorten minutter. Det målet var av den vakre sorten. Frisparket fra sytten meter ble løftet elegant over muren og skrudd ned i hjørnet. Utagbart for Fulham-keeper Antti Niemi.

Enda et selvmål
Minuttet før pause headet den lille koreaneren Park Ji-Sung et innlegg fra Paul Scholes, og doblet ledelsen over London-laget. Midtveis i andre omgang satte Simon Davies den definitive spikeren i kista for Fulham da han var uheldig og sparket innlegget fra Uniteds John O`Shea i eget mål.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere