Gå til sidens hovedinnhold

Reddet på overtid

Håpet lever for San Jose i NHL.

San Jose Sharks-Dallas Stars 3-2:

Det så lenge ut til at spillerne i San Jose Sharks var på vei mot en tidlig sommerferie i sluttspillserien i NHL mot Dallas Stars. Håpet lever imidlertid fortsatt for «haiene».

Dallas virket å ha kontroll på bortekampen etter to mål i andreperioden, med San Jose ga ikke opp. Vertene utlignet til 2-2 med to nettkjenninger i sisteperioden. Dermed var det klart for forlengning.

Bare minuttet ut i ekstraperioden falt avgjørelsen. San Joses Joe Pavelski ble matchvinner og sørget dermed for at det står 3-2 i kamper i favør Dallas.

- Jeg forsøkte å kjøre skuddfinter for å få målvakten til å legge seg. I den posisjonen jeg var ville bare en liten bevegelse åpne opp buret, sier en glad Pavelski til NHL.com.

Dette var Dallas' andre strake tap i serien. I NHL-sluttspillet spilles det best av sju oppgjør.

Det har for øvrig bare skjedd to ganger tidligere at et lag har kommet tilbake fra 0-3 og vunnet serien i NHL-sluttspillet. Toronto Maple Leafs gjorde det i 1945 og New York Islanders lyktes i 1975.

Patrick Thoresen og Philadelphia Flyers går videre i NHL-sluttspillet om det blir seier borte mot Montreal Canadiens natt til søndag. Philadelphia leder 3-1 i kamper.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem