Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redknapp: - Vi skal overleve

Foto: AP/scanpix
Sist oppdatert:
Portsmouth tapte til tross for at laget utliknet tre ganger mot Tottenham. Likevel insisterer manager Harry Redknapp: – Vi skal overleve i Premier League.

TOTTENHAM – PORTSMOUTH 4-3: Portsmouth ligger i øyeblikket tre poeng over nedrykksstreken og skal få en tøff vårsesong. Men tapet for Tottenham til tross, Redknapp ser flere positive tegn hos sitt nykomponerte mannskap.

Flere debutanter

Redknapp var en av de ivrigste til å handle før overgangsvinduet stengte sist helg. Mot Spurs fikk både Ivica Mornar og Lomana Lua-Lua sine debuter, og duoen noterte seg for hver sin nettkjenning. Likevel kom Spurs tilbake og vant til slutt 4-3. Vinnermålet scoret Gus Poyet på overtid. Hos Spurs scoret også debutant-spissen Jermaine Defoe.

– Mange snakker om at vi ikke har vunnet på bortebane ennå. Men vi har spilt godt i flere kamper og hatt en del uflaks. Med unntak av de tre beste lagene – og kanskje Liverpool og Newcastle – er vi vel så gode som resten av lagene i ligaen. Vi skal overleve i Premier League, det er jeg sikker på, sa Redknapp eter kampen ifølge Sportinglife.

Pleat: – Herlig revansje

Tottenham-manager David Pleat var storfornøyd med at laget reiste seg etter det forsmedelige nederlaget i cupen mot Manchester City sist onsdag.

– Det var en herlig revansje etter kampen sist. Etter en traumatisk kamp sist, hadde vi mer flaks i dag. Det var godt – og det fortjente vi, sa Pleat.

– Fotballen er full av ironi. Portsmouth opplevde på mange måter akkurat det vi gjorde mot City denne uken, sa han.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!