Gå til sidens hovedinnhold

Redknapp droppet media

Portsmouths kjøpeglade og dårlig stilte manager Harry Redknapp møtte ikke opp til pressekonferanse etter lørdagens tap.

ASTON VILLA - PORTSMOUTH 1-0: Etter at den tidligere Liverpool-spilleren Milan Baros hadde senket Portsmouth på Villa Park, nektet manageren å la seg intervjue.

Redknapp droppet like greit den obligatoriske pressekonferansen etter kampslutt.

Kapteinen måtte forklare
Derimot holdt han spillerne sine innelåst i garderoben i nærmere en time, og sendte først da kapteinen Gary O'Neil ut i verden for å forklare Portsmouths niende bortetap på rad i Premier League.

- Vi hadde en samtale etter kampen som vi alltid har, og vi diskuterte hva som gikk galt, som vi alltid gjør, prøvde først en tapper, men slagen kaptein.

Og fortsatte:

- Vi skulle ha levert bedre varer. Vi er alle svært skuffet med forestillingen, og jeg er overbevist om at vi ville ha vunnet dersom vi hadde fått ut maksimalt, men det var vi ikke i nærheten av.

Portsmouth ligger nå på nest sisteplass i Premier League, med bare 18 poeng på 28 kamper. Redknapp rykket også ned i fjor i Premier League, da med Southampton.

Baros vant kampen
Milan Baros ble matchvinner i oppgjøret, etter at han fikk stå helt alene på bakerste stolpe etter et overlegg, og tsjekkeren kunne bare nikke ballen i det lengste hjørnet uforstyrret. Dette var Baros' sjette mål denne sesongen på 18 opptredener fra start og tre som innbytter.

Det er for øvrig samme antall mål som han scoret i løpet av noen få kamper i EM 2004 i Hellas.

HTML EMBED
Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken