Etter en tung start på sesongen under Nuno Espirito Santos ledelse, valgte Tottenham å bytte ut portugiseren for Antonio Conte.

Den italienske manageren kom inn i starten av november og har fått en fin start på tilværelsen i London-klubben. På de fem første Premier League-kampene har det blitt tre seire og to uavgjort.

Les også: Ville droppet superstjerner for Haaland: - Hver dag i uka

- Spillere overrasker deg

Tidligere Tottenham- og Liverpool-spiller Jamie Redknapp mener Conte allerede i ferd med å bygge momentum i laget.

- Helt siden han kom til klubben har han bare løftet den. Det er en energi og supporterne kjøper det han ønsker, sa Redknapp etter onsdagens kvartfinaleseier i ligacupen over West Ham.

- Andre omgang lente de seg tilbake og så ikke strålende ut, men det var nok et positivt resultat for klubben og de gjør det så bra under ham. Jeg liker virkelig det jeg ser.

Les også: Keane sjokkert over det han så i Tottenham-dokumentar: - Som skuespillere uten følelser

Samtidig mener Redknapp at en spiller som Ben Davies har vært strålende under Conte. Waliseren har spilt det som har vært av Premier League-minutter under Contes ledelse, etter å ha kun startet én kamp under Santo.

- Spillere overrasker deg. Hvem ville trodd at han (Davies) skulle spille så og si alle kamper? Han har vært fantastisk. I dag var han utvilsomt kampens spiller.

- Han får det beste ut av dette laget og slik Tottenham ser ut, så kan en topp fire-plassering absolutt skje.

Les også: Arsenal-legende med innrømmelse om Ødegaard: - Må endre den meningen

Møter gamleklubben

I semifinalen skal Conte og Tottenham opp mot Chelsea. Conte ledet blåtrøyene til både en Premier League- og FA Cup-tittel i årene ved sjefsstolen på Stamford Bridge mellom 2016 og 2018.

- Det blir helt klart fint for meg å spille mot Chelsea. Jeg hadde to fantastiske år med Chelsea og jeg hadde det veldig bra der, sa Conte på pressekonferansen etter West Ham-kampen.

- Men nå er jeg Tottenham-manager og jeg er klar for å gi alt i denne klubben.

Neste kamp for de liljehvite er andre juledag når Crystal Palace kommer på besøk. Kort tid etter venter også Southampton (28. desember) og Watford (1. januar).