*Nettavisen* Sport.

Redknapp kritiserer Mancini

Foto: Getty / All Over Press

Tottenham-sjefen reagerer på italienerens oppførsel.

20.01.12 16:37

Søndag møtes Manchester City og Tottenham til toppkamp på Etihad Stadium i Manchester.

Tottenham har overrasket positivt denne sesongen og ligger på tredjeplass i Premier League før møtet med serielederen kommende helg.

I forkant av kampen går Harry Redknapp ut og kritiserer Roberto Mancini for italienerens gestikulering for å få Maynor Figueroa utvist i forrige seriekamp mot Wigan.

- Jeg liker det ikke
Sergio Agüero hadde en sjanse til å komme alene med Ali Al-Habsi, men Wigan-stopperen var oppe med hånda og stoppet ballen. Mancini ba dommeren om å vise ut Figueroa og det har fått Redknapp til å reagere.

- Jeg liker det ikke. Jeg ville ikke gjort det, og jeg liker ikke å se slike ting. Det er ikke behov for å holde på sånn. Han har gjort en god jobb og da jeg har møtt ham, har han virket som en ordentlig bra fyr, sier han ifølge ESPN.

Redknapp mener alle kan gjøre feil, men håper han slipper å se lignende gestikulering fra den tidligere Inter-sjefen i fremtiden.

- Vi gjør alle ting vi ikke bør gjøre iblant. Vi lever oss inn i kampen, men det er ikke noe jeg liker å se, sier Redknapp.

- Ikke uslåelig
Fem poeng skiller Tottenham og Manchester City på tabellen. Sist gang lagene møttes, vant City 5-1 på White Hart Lane i starten av årets sesong. Redknapp tror det er en god mulighet for revansje søndag.

- De er ikke uslåelig. Jeg tror vi kan vinne, og vi drar dit som et positivt lag. Jeg vil ikke dra dit med en defensiv tankegang. Vi har spillere som kan straffe dem. Spillerne våre ser fram til kampen, forsikrer Redknapp.

Kaptein Ledley King har vært ute av spill siden 22. desember, og Redknapp innrømmer at det er en liten sjanse for at han er tilgjengelig mot City.

- Sist gang jeg så han på treningsbanen var for fire uker siden, men det er ikke umulig at han kan spille, sier Redknapp.

Avspark på Etihad Stadium er 14.30 søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag