Søndag ettermiddag møtes Tottenham og Manchester United på Tottenham Stadium i London. Sist gang lagene møttes i ligaen var Spurs med solide 6-1.

AVSPARK 17.30: Følg kampen mellom Tottenham og Manchester United her

Mye har imidlertid skjedd siden den gang. Manchester United har befestet seg som nummer to på tabellen, bak byrival Manchester City, mens José Mourinhos Tottenham har falt litt nedover og har nok med å kjempe om en plass blant de fire beste.

Tottenhams sesong ble et tema da profilene i Sky Sports' Premier League-studio varmet opp til kampen tidligere søndag. Londonklubben ble i fjor høst sett på som et lag som kunne vinne tittelen denne sesongen, men så startet problemene.

LES OGSÅ: Hevder Kane er frustrert i Tottenham: - Stemningen har blitt dyster

- Legger skylden på spillerne

Tidligere Spurs-spiller Jamie Redknapp mener det er manager Mourinho som er problemet for Tottenham. Han mener portugiserens oppførsel er kritikkverdig.

- Hvis du ser på José Mourinho, så forandrer han seg til det verre når ting går galt. Han har selvsagt en bra merittliste. Han er en av de beste managerne fotballen noen gang har hatt når han vinner. Men når det ikke går så bra, det er da du lærer mye om en manager, sier Redknapp i studio før kampen, ifølge Daily Mail.

- Det er så typisk at Mourinho gjør det han gjør nå. Så fort det ikke går bra, så legger han skylden på spillerne. Hadde jeg vært i den garderoben, så hadde jeg spurt ham hvorfor. Han er The Special One. Klarer han ikke bedre? Hvorfor slipper vi inn mål gang på gang når det gjenstår 20 eller 10 minutter av en kamp? Er det ikke akkurat dette du skal være god på? Sette opp laget til å håndtere slike situasjoner, tordner Redknapp.

LES OGSÅ: Bildene av Haalands far gikk verden rundt: Hevder det skapte reaksjoner innad i Manchester United

Redknapp, som spilte for Tottenham på 1990- og 2000-tallet, fikk imidlertid ikke mye støtte av sin ekspertkollega, tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane.

- Hvorfor snakker vi om Mourinho?

Iren mener på sin side at det nesten er en selvfølge at Tottenham skal mislykkes og at klubben har vært det han omtaler som «mykt» de siste 40 årene.

- Det noe «mykt» over dette Tottenham-laget. Ja, de kom til finalen i Champions League året før Mourinho kom inn, men de hadde flaks som kom seg dit. Det å komme til en finale er litt som å lede ligaen i november. De kom seg til en finale, men de tapte finalen, sier Keane.

- Hvorfor i alle dager sitter vi her og snakker om Mourinho? Hvis du først er kommet til finale er litt av poenget å vinne den. Selv etter at Mourinho forsvinner fra Tottenham vil denne samme mykheten bli igjen i laget. Dette handler om spillerne, mener den tidligere midtbanemannen.

- Spillerne må gjøre jobben

Redknapp slo tilbake ved å spørre Keane om han også synes Tottenham-laget som kom til kvartfinale i Champions League med folk som Luka Modric og Gareth Bale også faller inn under den kategorien Keane sikter til.

LES OGSÅ: Sir Alex Ferguson rasket med seg milliongevinst i Liverpool

- Det var et godt lag. Du kan ikke si at de alltid har vært «myke», Roy. De har hatt noen fantastiske lag over de siste årene, mener Redknapp.

- De er ikke like gode som United eller City, men de har heller ikke brukt like mye penger som disse lagene, sier sønnen til tidligere Spurs-manager, Harry Redknapp.

Keane fnyser imidlertid av den påstanden.

- Er en kvartfinale virkelig suksess? Da kan du få ha den suksessen for deg selv.

- Jeg husker da de møtte West Ham denne sesongen. Tottenham ledet 3-0 og det endte 3-3. Tror du det er managerens feil? Spillerne må gjøre jobben. Det er erfarne spillere med internasjonal erfaring der. Prøver du å si meg at de ikke klarer å håndtere dette? Det er noe mykt over Spurs og kommer sikkert til å være det også de neste 40 årene, mener iren.