*Nettavisen* Sport.

Redknapp ranet i Madrid

Foto: PASCAL LAUENER (Reuters)

Tyver stjal alt Spurs-treneren hadde i lommene.

22.01.11 12:25

Harry Redknapp og assistenttrener i Tottenham, Kevin Bond, var i Madrid for å se de spanske cupoppgjøret mellom Atlético Madrid og Real Madrid torsdag. De to var på plass for å titte på Atleticos Diego Forlan.

Før hatoppgjøret, som endte med 1-0-seier til Real Madrid etter scoring av Cristiano Ronaldo, ble Redknapp ranet av seks menn.

- De tok alt
Han vandret runt stadion med Bond da lommetyvene slo til. Redknapp forteller til BBC hva som skjedde:

- Jeg vandrer rundt utenfor stadion. Det var en fantastisk atmosfære. Vi fant en liten kiosk som solgte godteri. Jeg kjøpte litt til meg og Kevin. Det var så folksomt. Plutselig var det to menn på kne foran meg, og jeg merket noen dra i jakken min. Jeg sa «slipp buksene mine» og dyttet dem unna. Samtidig som jeg gjorde det gikk de gjennom lommene mine. Det var vel seks av dem. Og så gikk de. Jeg puttet hendene i lommene mine og skjønte hva som hadde skjedd. De tok alt. Alle pengene, kredittkortene – alt.

Rystet etter ranet
Tottenham-treneren tror ikke ranerne visste hvem han var.

- Jeg så nok bare dum ut, og så tenkte de «her har vi en som åpenbart ikke er spansk, og vi ser etter en utlending».

Bond slapp unna ranerne og måtte betale for kveldens fornøyelser. Redknapp skal ha vært rystet etter hendelsen og forlot kampen 15 minutter før slutt. Han skal ikke ha rapportert tyveriet til spansk politi.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag