RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redknapp raste mot egne fans

Sist oppdatert:
Da Portsmouth-fansen begynte å bue mot lagets Tim Sherwood, fikk manager Harry Redknapp nok. – De ser ut til å glemme hvor dårlig det sto til her bare for to år siden, sa han.

PORTSMOUTH - LEICESTER 0-2: Midtbanespilleren Sherwood hadde riktignok ingen stor dag; han sto bak flere feilpasninger og var langt ifra den drivkraften han var den gang han ledet Blackburn til seriegull.

Men da de trofaste på Fratton Park satte i gang hylekoret, ble Redknapp rett og slett forbannet.

Korttidsminne?

– Fansen har glemt at i sesongen før i fjor tapte laget 0-4 for Leyton Orient. Folk har kort minne, og plutselig går frutrasjonen ut over en spiller som Tim Sherwood. Det er urettferdig, sa Redknapp ifølge Sky Sports.

– Det er lett å ha fans når det går bra. Det er når laget sliter, at vi virkelig trenger fansen bak oss. Og glem ikke hvilken meritert spiller Sherwood er, sa den tidligere West Ham-sjefen.

De gamle er eldst

Etter en fantastisk sesongstart, har nyopprykkede Portsmouth begynt å oppleve hvor tøft det er i den øverste eliten i England. Laget nærmer seg nå bunnen med faretruende steg, og ble etter kampen til og med forbigått av Leicester, som startet sesongen katastrofalt.

Det var evigunge Les Ferdinand som satte Leicester på sporet med en scoring engelskmennene kaller en ”cracker”. 37-åringen dundret et frispark fra 25 meter bak keeper Harald Wapenaar.

Stolt Adams

Etter kampen var Leicester-boss Micky Adams full av lovord om sitt mannskap, som ikke har tapt siden 3-4-oppgjøret mot Wolverhampton 25. oktober (der de ledet 3-0).

– Vi har lært mye siden tapet for Wolves. Vi er blitt mer resolutte i forsvar, noe som var helt nødvendig også, sa Adams til Sportinglife.

– Og til dem som sa at Ferdinand var ferdig som toppspiller, se på ham nå. Han er like målfarlig som før. Nå har han fem mål på åtte kamper fra start – ikke verst for en gammel mann.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere