Gå til sidens hovedinnhold

Redknapp raste mot TV-kommentator

Portsmouth-manager Harry Redknapp var i fyr og flamme lørdag etter at TV-kommentatoren Andy Townsend reduserte laget hans til et kick-and-run-maskineri.

MANCHESTER CITY - PORTSMOUTH 1-1: Etter at nyopprykkede Portsmouth har tatt fire poeng av seks mulige i serieåpningen, følte Redknapp det som en personlig fornærmelse å bli irettesatt av den tidligere Chelsea-stjernen.

- For dumt

- Jeg har vært manager for West Ham, ikke Wimbledon. Jeg vil at lagene jeg trener skal spille fotball, og jeg signerer nye spillere som jeg er sikker på gjør nettopp det. Når Andy da sier at vi bare driver med kick and run, blir for dumt, raste Redknapp til Sky Sports etter kampen.

- Han må ta feil av mitt lag og et annet, la Redknapp til etterpå med et lurt smil. Andy Townsend kom med kommentaren etter serieåpningen sist helg.

Nær seks poeng

Faktisk så var Redknapp svært nære på å se laget sitt ta nok en seier i Premier League etter den imponerende åpningen sist helg. Portsmouth hadde Manchester City i kne etter scoringen til Yakubu Ayegbeni, og Citys utlikning kom først på overtid ved David Sommeil.

Men før den tid kunne den kjappe og sterke Ayegbeni fort ha gitt ”Pompey” både 2-0 og 3-0. Men avslutningene var ikke alltid like imponerende.

- Vi tok ham inn på lån sist sesong, før vi kjøpte han foran denne sesongen. Han bør ha en stor framtid foran seg, han er både rask og sterk, sa Redknapp om sitt nye spissfunn.

McManaman til City?

Hvis Ayegbini var imponerende for Portsmouth, var City-spissene Nicolas Anelka, Robbie Fowler og innbytter Paulo Wanchope tilsvarende skuffende. Foran hele 46.287 tilskuere på den nye Manchester Stadium, produserte stjernespissene skremmende lite. City-manager Kevin Keegan var enig.

- Fire, fem av våre spillere var under pari i dag og vi klarte aldri å komme opp på det nivået vi bør ligge på, sa Keegan.

Samtidig avslørte han at klubben håper å sikre seg underskriften til Real Madrids vrakgods Steve McManaman (31) neste uke.

HTML EMBED
Reklame

Her får du oversikt over alle salgene