*Nettavisen* Sport.

Redknapp utvist for første gang

Steve Stone (Leicester) og Colin Cameron (Wolves) kjemper om ballen. Foto: AP/Scanpix

I bortekampen mot Wolverhampton ble Portsmouth-manager Harry Redknapp for første gang i manager-karrieren utvist. Etter kampen var han rasende mot dommer Andy D’Urso.

30.08.03 21:35

WOLVES -PORTSMOUTH 0-0: En time ut i kampen på Molineux var begeret fullt for Harry Redknapp. En stygg takling på Yakubu Ayegbeni førte til å rødtoppen blåste ut med alt han hadde av raseri mot dommeren.

Resten av kampen så Redknapp fra tribunen.

Totalslakt

- Det er første gang på 25 år at jeg har blitt sendt opp på tribunen. Jeg stilte bare spørsmålstegn ved dommerens generelle innsats, som jeg mener var udugelig, forklarte Redknapp etterpå.

Det er heller tvilsomt om det engelske fotballforbundet finner den forklaringen spesielt formildende. Redknapp ga seg uansett ikke.

- Hver kamp jeg har sett denne sesongen har endt med sju eller åtte kort. Det er skremmende, man skulle tro du hadde vært vitne til en krig. Hvis det fortsetter som dette, vil vi ikke ha noen spillere igjen om en måneds tid - alle vil være suspendert.

Iversen på benken

Poenget Portsmouth fikk med seg, var han imidlertid langt mer fornøyd med.

- Det var en dårlig kamp, men et bra poeng. Vi er ikke Manchester United, vi er Portsmouth, derfor er det alltid bra å ta poeng på bortebane, understrekte Redknapp.

Steffen Iversen satt på benken hele kampen for Wolverhampton, og fikk dermed ikke ta del i klubbens første poengsanking i Premier League. Dermed tok laget vare på den oppturen de fikk da de ga Manchester United god kamp om poengene i midtuka.

- Selvtilliten er i ferd med å komme tilbake. Vi har vist i våre to siste kamper at vi kan være med på dette nivået, sa Wolves-manager Dave Jones.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag