Gå til sidens hovedinnhold

Reginiussen fikset Ranheim-seier borte mot Brann

Ny nedtur for bergenserne.

BRANN - RANHEIM 0-1:

Brann har ikke fått noen god start på sesongen i Eliteserien. Klubben var tippet blant favorittene før sesongen, men søndag kom sesongens tredje tap.

Ranheim ble for sterke i Bergen. Mads Reginiussen scoret vinnermålet.

- Utrolig skuffende

TV 2-ekspert Jesper Mathisen er ikke imponert over Brann så langt i år.

- Det er i ferd med å bli en aldri så liten krise i Brann. Folk i Bergen begynner å bli misfornøyd. Hadde Brann spilt underholdene, så hadde det vært enklere å se forbi noen av tapene, sier TV 2-ekspert Jesper Mathisen om Brann-laget.

- De har brukt mye penger på dette mannskapet. Slik sett er det utrolig skuffende å se at de er svakere nå. Sist sesong slapp de nesten ikke til målsjanser i første halvdel av sesongen, men nå er det omtrent som en låvedør, mener eksperten.

TV 2-profilen mener Brann framstår svakere i år, enn sist sesong.

- De har mistet mye av sin største suksessfaktor og både Lars Arne Nilsen og spillerne lar seg kanskje prege av omgivelsene. Folk sier at nå skal de spille sånn og sånn, nå skal de skape flere sjanser og score flere mål. Det har absolutt ikke vært godt nok.

Reginiussen matchvinner

Første omgang på Brann stadion ble ingen sjanserik affære og etter de første 45 minuttene sto det 0-0 mellom lagene. Gilbert Koomson fikk en brukbar mulighet for vertene etter 19 minutter, men Ranheim-keeper Even Barli reddet mesterlig.

Etter pause skulle det imidlertid bli nettsus.

56 minutter var spilt da Mads Reginiussen kombinerte med Adria Mateo Lopez og kom alene med Håkon Opdal. Ranheims nummer sju gjorde ingen feil.

Et meget effektivt bortelag var dermed i føringen.

Dette klarte hjemmelaget aldri å svare på og dermed ble et nytt Brann-tap.

Resultatet betyr at Brann blir stående med sine 8 poeng fra sju kamper, mens Ranheim nå er oppe sju poeng etter seks spilte kamper.

Les også

Champions League-drømmen over for United etter uavgjort mot Huddersfield

Kommentarer til denne saken