Gå til sidens hovedinnhold

Reginiussen har spilt sin siste kamp for Rosenborg

Etter 271 kamper i hvitt og svart er det slutt for Tore Reginiussen på Lerkendal.

Rosenborg bekrefter fredag ettermiddag at Tore Regninussen har spilt sin siste kamp for klubben.

- Det har vært en fantastisk reise og jeg er ekstremt takknemlig for alt jeg har fått oppleve i Rosenborg, sier Tore Reginiussen til RBK.no.

- Kontrakten min gikk ut og jeg har forståelse og respekt for at klubben prioriterer annerledes neste år. Med tanke på pandemien og alt det har ført med seg er det selvfølgelig trist at dette ble siste sesongen. Jeg skulle gjerne avsluttet foran et fullsatt Lerkendal, men jeg kommer tilbake på besøk når alt er tilbake ved normalen, fortsetter midtstopperen.

Sportslig leder i klubben, Micke Dorsin, bruker store ord når han takker 34-åringen for innsatsen.

- Tore er en av de beste forsvarsspillerne i Rosenborg gjennom tidene. Han har bidratt på en strålende måte både på- og utenfor banen. På banen ved sitt solide og oppofrende spill, utenfor banen med sitt tydelige samfunnsengasjement, sier Dorsin.

- Vi har hatt en dialog om veien videre en god stund, og underveis har det vokst seg frem at dette var riktig beslutning. Det går på økonomi, alder og stallsammensetning, sier Dorsin.

Les også: Jansrud med klar beskjed til Aamodt Kilde: - Dummeste jeg har hørt

Reginiussen kom til Rosenborg sommeren 2012 og har siden vært fast innventar i midtforsvaret til trønderne, så lenge han har vært skadefri.

I løpet av sine år på Lerkendal har finnmarkingen vært med på å vinne Eliteserien fire ganger og NM tre ganger.

Midtstopperen, med en fortid i Alta, Tromsø, Schalke 04, Lecce og Odense, står med 31 landskamper for Norge.

Kommentarer til denne saken