RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reginiussens frekke sommerplan

Foto: Håkon Mosvold Larsen, SCANPIX.
Bra for stopperen, ikke fullt så hyggelig for Tromsø IL.

De fleste trodde Tore Reginiussen var på vei til Premier League i januarvinduet, men en god porsjon med utur gjør at TIL-stopperen forblir på Alfheim.

FØRST fikk Blackburn-manager Paul Ince fyken, rett etter at Reginiussen hadde avsluttet sitt prøvespill i Premier League-klubben. TIL-stopper Reginiussen var ikke den første Sam Allardyce tenkte på å hente inn da han satte seg i managerstolen på Ewood Park.

DERETTER gikk Tromsø-ledelsen ut i det offentlige rom og forsøkte å presse opp Fulham-budet på landslagsstopperen. Taktikken mislyktes, og London-lagets interesse for Reginiussen ble over natten like stor som interessen for islandske aksjer.

- Det er ikke alt som har gått min vei i det siste, sier Reginiussen tørt til Nettavisen.

Han er likevel ikke bitter på arbeidsgiveren.

- De har vel tapt mer på det her enn meg, mener den høyvokste midtstopperen.

- Venter til sommeren
Nylig meldte TV 2 at Reginiussen kom til å bli værende på Alfheim, men 22-åringen depper likevel ikke. Sant å si mener han at det kan ha sine fordeler. Sommerplanene er nemlig klare.

- Hvis det ikke blir noen overgang nå, så venter jeg til sommeren. Da kan jeg få vist meg fram ordentlig i kampene utover våren, og det er dessuten en mye bedre tid å komme på.

- Det er lettere, man blir ikke slengt inn midt i et kampprogram, men kan får være med på sesongoppkjøringen. Det vinduet er ikke så dumt, humrer Reginiussen lurt.

Nekter å bli presset ut
Den store taperen kan dermed bli Tromsø, som risikerer å måtte la stopperbauten gå for knapper og glansbilder, i og med at det bare er et halvt år av kontrakten til sommeren. Reginiussen er likevel ikke bekymret for at Tromsø vil godta et skambud fra en europeisk bakgårdsklubb bare for å få penger på bok i tolvte time.

- Jeg kan love deg at jeg ikke vil bli presset ut herfra.

- Jeg er veldig bestemt på hva jeg vil. Premier League var det mest interessante for meg, og jeg håper i alle fall at jeg havner i en bra liga, sier Reginiussen.

Utelukker Norge
Det betyr at neste stoppested blir utenfor Norge, selv om eksempelvis et stopperjaktende Vålerenga skulle komme inn med et skikkelig bud.

- Det skal veldig, veldig mye til.

- En skal aldri si at jeg ikke går til en norsk klubb, men vi har et veldig godt lag her i Tromsø, så jeg ser ikke noe behov for å gå til et annet, norsk lag, avslutter Reginiussen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere