*Nettavisen* Sport.

Reginiussens frekke sommerplan

Foto: Håkon Mosvold Larsen, SCANPIX.

Bra for stopperen, ikke fullt så hyggelig for Tromsø IL.

De fleste trodde Tore Reginiussen var på vei til Premier League i januarvinduet, men en god porsjon med utur gjør at TIL-stopperen forblir på Alfheim.

FØRST fikk Blackburn-manager Paul Ince fyken, rett etter at Reginiussen hadde avsluttet sitt prøvespill i Premier League-klubben. TIL-stopper Reginiussen var ikke den første Sam Allardyce tenkte på å hente inn da han satte seg i managerstolen på Ewood Park.

DERETTER gikk Tromsø-ledelsen ut i det offentlige rom og forsøkte å presse opp Fulham-budet på landslagsstopperen. Taktikken mislyktes, og London-lagets interesse for Reginiussen ble over natten like stor som interessen for islandske aksjer.

- Det er ikke alt som har gått min vei i det siste, sier Reginiussen tørt til Nettavisen.

Han er likevel ikke bitter på arbeidsgiveren.

- De har vel tapt mer på det her enn meg, mener den høyvokste midtstopperen.

- Venter til sommeren
Nylig meldte TV 2 at Reginiussen kom til å bli værende på Alfheim, men 22-åringen depper likevel ikke. Sant å si mener han at det kan ha sine fordeler. Sommerplanene er nemlig klare.

- Hvis det ikke blir noen overgang nå, så venter jeg til sommeren. Da kan jeg få vist meg fram ordentlig i kampene utover våren, og det er dessuten en mye bedre tid å komme på.

- Det er lettere, man blir ikke slengt inn midt i et kampprogram, men kan får være med på sesongoppkjøringen. Det vinduet er ikke så dumt, humrer Reginiussen lurt.

Nekter å bli presset ut
Den store taperen kan dermed bli Tromsø, som risikerer å måtte la stopperbauten gå for knapper og glansbilder, i og med at det bare er et halvt år av kontrakten til sommeren. Reginiussen er likevel ikke bekymret for at Tromsø vil godta et skambud fra en europeisk bakgårdsklubb bare for å få penger på bok i tolvte time.

- Jeg kan love deg at jeg ikke vil bli presset ut herfra.

- Jeg er veldig bestemt på hva jeg vil. Premier League var det mest interessante for meg, og jeg håper i alle fall at jeg havner i en bra liga, sier Reginiussen.

Utelukker Norge
Det betyr at neste stoppested blir utenfor Norge, selv om eksempelvis et stopperjaktende Vålerenga skulle komme inn med et skikkelig bud.

- Det skal veldig, veldig mye til.

- En skal aldri si at jeg ikke går til en norsk klubb, men vi har et veldig godt lag her i Tromsø, så jeg ser ikke noe behov for å gå til et annet, norsk lag, avslutter Reginiussen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.