Gå til sidens hovedinnhold

Regn med Atletico i år

Atletico Madrid og Falcao vil ta mange poeng, og de begynner i kveld. Her er søndagens andre oddstips.

Sportspills meny søndag
Tippetips: 3,3 millioner i bonuspotten
Oddstips 1: Brann ser sterkest ut
Oddstips 2: Regn med Atletico i år

V5 Bergen: Endelig seier?

Det er nederlansk æresdivisjon som får æren av å innlede søndagens langoddsprogram. Et stort antall fotballigaer er representert utover dagen. Skotsk og engelsk Premier League, Primera Division, Adeccoligaen, Oddsen-Ligaen, Ligue 1, tysk og norsk cup, og brasiliansk Serie A, for å nevne noe.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
47. Athletic Bilbao - Real Betis B 3,30

Det er mye oppstyr i Bilbao, der to av de mest sentrale spillerne, Llorente og Martinez, ikke vil fornøye kontraktene sine. Flere viktige spillere er ute med skade i tillegg, og dette forstyrrer ligaåpningen. Real Betis overrasket med seier her i fjor og nå ser sjansene bedre enn ut enn da. 3,30 for borteseieren frister og vi prøver en liten innsats.

Dagens avslag
41. Mjøndalen - Alta H 1,35

Vi har tipset en del på Mjøndalens kamper og skrevet mye positivt om dem denne sesongen, for de har et skikkelig bra lag nå. Men det får være grenser for hvor langt ned oddsen kan synke når Bruntrøyene er i aksjon. De har 5-2-1 på hjemmebane, Alta har 0-4-4 borte, men likevel er 1,35 på H for lavt. Dette er Adeccoligaen, og det skal ikke så veldig mye til før Alta kniper på poeng på Nedre Eiker. Når Finnmarkingene vant sist og i tillegg har styrket laget med et par spennende nykommere, står vi over denne.

Dagens spill
Vi har funnet frem tre fristende objekter, og oddsen er over 2 på alle sammen. Vi starter dagen med et spill på Brann i cupen og en spesiell kamp fra den tyrkiske ligaåpningen. Deretter ser vi på den ultra-sene kampen i La Liga klokken 23.00.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

73. Levante - Atletico Madrid
Primera Division. Levante gjorde en av sine beste sesonger noensinne sist. Etter uavgjort i de to første rundene vant de syv strake kamper og toppet tabellen for første gang i klubbens historie. De endte på en 6. plass til slutt og sikret EL-kvalik, også det for første gang i klubbens historie. Det ble 11-3-5 på hjemmebane forrige sesong. Kan Levante gjenta denne prestasjonen nå? Lite sannsynlig, mener vi. Sevilla-lånet Arouna Koné (a) scoret 15 mål forrige sesong, nå er han solgt til Wigan. Den rutinerte, greske måltyven Theofanis Gekas er hentet inn som erstatter. Den rutinerte vingen Pedro Ríos er hentet inn fra Getafe. Dette er spillere som har utrette mye i mange år, men de bidrar også til å øke snittalderen i et allerede "gammelt" lag.

Atletico Madrid slet stort, spesielt på bortebane, i begynnelsen av forrige sesong, men bedret seg utover vinteren og våren. Da den nye manageren Simeone tok over og superspissen Falcao var 100 prosent integrert i laget, ble de veldig vanskelige å slå. Måten de vant finalen i Europa League på, 3-0 mot AC Bilbao, var mesterlig og akkurat den dagen hadde få, kanskje ingen lag i verden slått dem. Falcao var god for Porto da han ble matchvinner i finalen i samme turnering året før også. Nå står han med 24 mål på 34 kamper for Atletico.

Simeone har lykkes med å holde på Falcao, Arda Turan og mange av dem som var gode forrige sesong. I tillegg er Diego Costa (a) hentet tilbake fra Rayo Vallecano, rutinerte Daniel Díaz (f) er hentet fra Getafe, Raúl García (m) er tilbake fra Osasuna, Cristian Rodríguez kjøpt fra Porto, og flere andre nye ansikter som man mener vil slå til. Vi tror lillebror fra Madrid vil kjempe helt i toppen bak de to store denne sesongen.

Juanfran (m) mister premieren og erstattes trolig av Silvio.

Vi tror Levante er et stykke unna å følge opp den flotte prestasjonen forrige sesong, mens Atletico ganske sikkert fortsetter der de slapp. Hadde denne kampen blitt spilt senere i sesongen, tror vi oddsen på B kunne vært adskillig lavere enn 2,20, men det får vi aldri vite. Poenget er at bortelaget har den beste troppen, den beste spissen og den beste treneren, og derfor er 2,20 på Atletico Madrid et godt kjøp i våre øyne. Singelspill, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 22.55.

73. Levante - Atletico Madrid 2,70 2,85 2,20

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill