RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Regn utsatte Ruud-kamp i Australia


UTSATT: Casper Ruuds match i andre kvalifiseringsrunde i Australian open fredag morgen norsk tid ble utsatt på grunn av regn.
UTSATT: Casper Ruuds match i andre kvalifiseringsrunde i Australian open fredag morgen norsk tid ble utsatt på grunn av regn. Foto: Lars Eide (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Kampen er blitt stoppet to ganger.

Regn skaper trøbbel for Casper Ruud i Australian Open-kvalifiseringen. Kampen mot Dmitrij Popko er igjen stanset på grunn av det dårlige været i Melbourne.

Oppgjøret, som er en del av 2. kvalifiseringsrunde, ble først stoppet etter ni minutter. Etter en times tid ble spillet gjenopptatt, men det tok ikke lang tid før regnet igjen bød på problemer.

Ruud og Popko rakk å holde serven i hvert sitt game før det lille duskregnet tiltok og dommeren stoppet kampen for første gang. Nordmannen var i 3-2-ledelse da matchen igjen ble utsatt etter kort tid.

Etter lang ventetid måtte dommeren til slutt be Ruud og Popko om å gå tilbake til garderoben. Det er mørke skyer over banen i Melbourne, og det kan gå mot at spillet først blir gjenopptatt lørdag.

Fra før hadde kvalifiseringskampen allerede blitt flyttet flere timer på grunn av fredagens dårlige vær.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere