RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty/All Over Press

Regnet stoppet US Open

Sist oppdatert:
Fire kamper utsatt.

Striregn gjorde at arrangørene av US Open måtte slå opp paraplyene, kaste inn håndkleet og avbryte en rekke kamper i US Open i tennis tirsdag.

Alle kveldskampene ble stoppet eller avlyst, og det var bare to kamper som ble fullført. I den ene vant verdenseneren for kvinner, Victoria Azarenka over Samantha Stosur fra Australia. Det betyr at verdenseneren fra Hviterussland er klar for semifinalen.

Den andre kampen som ble ferdigspilt var 4. rundekampen for herrer mellom David Ferrer fra Spania og franske Richard Gasquet. Det endte med spansk seier.

Det skulle vært spilt seks kamper på den niende dagen av US Open tirsdag, men fortsatt gjenstår det å få avsluttet fire av kampene. Disse vil bli gjenopptatt onsdag, melder arrangøren.

Azarenka fikk ingenting gratis i kampen mot Stosur, som på sin side viste at fjorårsseieren i US Open ikke var noe blaff. De to jentene kjempet virkelig en god kamp, men Azarenka var sterkest. Det betyr at hun kommer til å fortsette på toppen av verdensrankingen også etter at US Open er ferdig.

- Det er klart det er fint å være ranket på topp også etter dette, men det som er aller viktigst for meg er å kunne løfte trofeet i været etter denne Open-turneringen, sa Victoria Azarenka etter å ha slått ut Samantha Stosur og før regnet stoppet alt spill i New York tirsdag ettermiddag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere