RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/ Scanpix

Reina antyder Liverpool-exit

Sist oppdatert:
Manglende trofeer kan gjøre at Pepe Reina finner seg en ny klubb til sommeren.

Liverpool har ikke vunnet et skikkelig trofé siden de slo West Ham i FA cupfinalen i 2006. Fra Liverpools startoppstilling en vakker solskinnsdag i Wales gjenstår bare tre spillere – og en av dem er ganske lei av ikke å ha vunnet noe siden.

Pepe Reina ble riktignok verdensmester med Spania i sommer, men på Anfield har trofétørken satt inn. Det kan få alvorlige konsekvenser for Liverpool, som Reina nylig undertegnet en ny kontrakt med.

- Jeg kommer til å bli her minst fra til sommeren, sier han kryptisk til Daily Mail på spørsmål om hvor lenge han har tenkt å bli på Anfield.

- Jeg skrev udner en seksårskontrakt for syv måneder siden, og jeg er lykkelig her, men alle spillere ønsker å slåss om og å vinne trofeer.

Uten at manager Roy Hodgson får gjennomgå, er det tydelig at Reina savner sin gamletrener.

- Rafael Benítez var viktig for denne klubben, og grunnen til at jeg kom til Liverpool, forteller Liverpool-keeperen.

Selv om uttalelsene garantert vil sette fart i spekulasjonene om Reinas framtid, gjør han det helt klart at han ikke skal tilbake til gamle jaktmarker.

- Jeg vet det er rykter om meg, men jeg vil understreke at jeg ikke har noen planer om å flytte tilbake til Spania.

Det er i alle fall gode nyheter for Arsène Wenger og Arsenal, som lenge har siklet på den solide sisteskansen. Om det vil gjøre burvokteren så mye lykkeligere, er en annen diskusjon. London-laget har nemlig ikke satt noe nytt inn i trofékabinettet etter at de slo Manchester United på straffer i FA cupfinalen i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere