Gå til sidens hovedinnhold

Reina antyder Liverpool-exit

Manglende trofeer kan gjøre at Pepe Reina finner seg en ny klubb til sommeren.

Liverpool har ikke vunnet et skikkelig trofé siden de slo West Ham i FA cupfinalen i 2006. Fra Liverpools startoppstilling en vakker solskinnsdag i Wales gjenstår bare tre spillere – og en av dem er ganske lei av ikke å ha vunnet noe siden.

Pepe Reina ble riktignok verdensmester med Spania i sommer, men på Anfield har trofétørken satt inn. Det kan få alvorlige konsekvenser for Liverpool, som Reina nylig undertegnet en ny kontrakt med.

- Jeg kommer til å bli her minst fra til sommeren, sier han kryptisk til Daily Mail på spørsmål om hvor lenge han har tenkt å bli på Anfield.

- Jeg skrev udner en seksårskontrakt for syv måneder siden, og jeg er lykkelig her, men alle spillere ønsker å slåss om og å vinne trofeer.

Uten at manager Roy Hodgson får gjennomgå, er det tydelig at Reina savner sin gamletrener.

- Rafael Benítez var viktig for denne klubben, og grunnen til at jeg kom til Liverpool, forteller Liverpool-keeperen.

Selv om uttalelsene garantert vil sette fart i spekulasjonene om Reinas framtid, gjør han det helt klart at han ikke skal tilbake til gamle jaktmarker.

- Jeg vet det er rykter om meg, men jeg vil understreke at jeg ikke har noen planer om å flytte tilbake til Spania.

Det er i alle fall gode nyheter for Arsène Wenger og Arsenal, som lenge har siklet på den solide sisteskansen. Om det vil gjøre burvokteren så mye lykkeligere, er en annen diskusjon. London-laget har nemlig ikke satt noe nytt inn i trofékabinettet etter at de slo Manchester United på straffer i FA cupfinalen i 2005.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken