*Nettavisen* Sport.

Reina vil hjelpe De Gea

Foto: (Reuters/Scanpix)

Liverpool-keeperen vil legge bort rivaliseringen hvis Manchester Uniteds David De Gea trenger noe.

18.08.11 11:15

David De Gea har ikke fått en god start på sin karriere i Manchester United han kom fra Atlético Madrid for 18 millioner pund i sommer.

I debuten mot Manchester City var spanjolen langt fra patent da han slapp inn to mål, og i helgens oppgjør mot West Bromwich slapp keeperen inn det som må kalles et tabbemål.

Nå kan den unge keeperen få hjelp fra uventet hold. Rivaliseringen mellom Liverpool og Manchester United er et av de mest betente i fotballverden, men Liverpools keeper Pepe Reina er villig til å se bort ifra det hvis landsmannen De Gea skulle ta kontakt.

- Jeg kjenner han ikke personlig, men vi har spilt mot hverandre noen ganger. Jeg har ikke noe problem med at han tar kontakt - uansett hva han trenger. Jeg regner med at han kan få telefonnummeret mitt fra enhver venn vi har til felles, sier Reina til The Independent.

Har tro på De Gea
Til tross for den dårlige starten, tror Pepe Reina at David De Gea vil bli en god signering for Manchester United.

- Jeg tror han vil klare seg. Med det kalde hodet han har, vil han bli bra om noen måneder. Han må slå seg ned i sitt nye hus og bli vant til omgivelsene. Det er vanskelig å tilpasse seg for alle og han er ikke noe annerledes, uttaler Reina.

Det ble spekulert i om Reina var den som United ønsket seg som Edwin van der Sar sin erstatter. Spanjolen er ikke veldig snakkesalig om det temaet.

- Det betyr ikke noe nå. Jeg regner med at de hadde en gruppe med keepere som de så på. De endte opp med De Gea, noe jeg ikke tror var et feil valg. Han vil gi flott service til klubben, mener Liverpools keeper.

HTML EMBED

Trives i Liverpool
José Manuel Reina blir regnet som en av de beste keeperne i Premier League. Han understreker at han ikke har tenkt til å forlate Liverpool.

- Jeg er veldig lykkelig og familien min er veldig fornøyd med å være her. Liverpool er en klubb med en stor historie og legendariske spillere. Det handler om å fortsette med tradisjonen om å vinne ting, sier Reina.

Målvakten tror imidlertid ikke at det blir noen tittelkamp på Liverpool i år.

- Det er vanskelig å vinne ligaen fordi vi har vært så langt unna i lang tid. Nå ligger prioriteten i å komme blant de fire beste. Det er fundamentalt at klubben kommer tilbake til Europe og så neste år være en utfordrer til ligatittelen, uttaler Reina.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag