Enda en lørdag kom det en grisesmell i V75-løpene, mens resten stort sett ble favorittpreget. Det er ikke lett å være god på slike omganger og når i tillegg Nettavisens ene banker Hitchcock regelrett ble tatt ned av stallkompisen Broadway Legs ble det magert utbytte for våre eksperttips. Kurt Leirvåg tok dog sitt monn igjen i jackpotomgangen i V65-spillet fra Drammen lørdag kveld og fikk seks rette på fire andelslag på Eksperten som hver seg betalte tilbake ca 15 000 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndagen er ingen hviledag for hestesporten og Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som sist søndag bød på utbetalingsfest på Jägersro galoppbane da seks andelslag på Eksperten gikk inn med en utbetaling på ca 21 000 kroner hver, og totalt ble det ca 135 000 kroner innspilt på Jägersro har gjennomanalysert søndagens V4 og V5 løp fra Täby. Deretter overtar Färjestad og Karlstad med V64 der flere norske ekvipasjer er på plass og til kvelden er alle travsportøyne rettet mot Biri som byr på internasjonal V65.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Et rent gaveløp
Ja, på tross av at 9 Semper Fi står på 40 meter tillegg i et varmblodsløp i V65-1, skal 4-åringen bare vinne dette løpet. Det er ikke mye "mat" i hestene på strek og 20 meter tillegg her, og når løpet kun teller åtte deltagere, er det trolig ikke snakk om saken. Han jakter årets femte triumf i kveld, og vi tror den kommer.

Etter to strake triumfer etter litt pause fikk han fjerde på 16.7 full vei sist, og han gikk slett ikke noe dårlig løp der. Det ble en tøff forsering frem til "dødens" tidlig i det løpet, og vi synes han holdt farten flott til slutt. Kusk Tom E. Solberg sitter etter alt å dømme bak en vinner her, og vi bankerspiller favoritten uten å tvile.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp?
I et flott sprintløp i et nytt varmblodsløp i den femte avdelingen, tror vi to hester gjør opp om den gjeveste sjekken til slutt, og da snakker vi om duoen 3 Banker Fly og 8 Sprite Flight. Det gikk veldig fine rapporter på førstnevnte etter litt pause i et V75-løp sist, men det endte i dundrende galopp fra start på voltestart.

Stø som fjell bak bilen, og 5-åringen piler til tet i kveld. Han er en meget habil sprinter på sitt beste (vært nede på 12.9 i år), og han kan lede rundt om. Sistnevnte står ille til, men denne hesten er god. Han gikk et strålende løp til sølv på 13.8 over aktuell distanse fra "dødens" sist, og han kan gå helt til topps i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi stoler ikke helt på storfavoritten
I et kaldblodsløp med hester fordelt over tre distanser i V65-2 blir 1 Søndre Jerkeld storfavoritt, men vi føler oss ikke helt trygge på ham. Han har vunnet de tre siste løpene han har gått i regi Eirik Høitomt, men vi synes ikke han var like fin ved triumfen på 29.2 full vei sist, som i de foregående løpene.

Formen etter en mindre pause er også litt uviss, og da velger vi å sikre oss med noen garderinger på de to største forslagene. Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er trolig 2 Vestpol Dronninga, og hun kan få det perfekte løpet bak favoritten. Hun fikk sølv på 30.2 full vei sist, og kapasiteten er udiskutabel.

Formen er uforandret fin på 6 Solberg Rasken (tredje på 30.9 over 2600 meter sist), og vi tror han kjemper om seieren i kveld. På lengste tillegg står 8 Bottem Faks, men med få hester i løpet, får han billig kontakt. Han er herdet i tøffe lag, og vi synes han bør vurderes (han har kun 5% av innsatsene på seg).