RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reiste hjem

Foto: Michael Dalder / REUTERS
Sist oppdatert:
- Aksel bør ikke kjøre renn den nærmeste tiden.

Kneskaden Aksel Lund Svindal pådro seg i VM tvinger han til å ta en pause fra verdenscupen.

- Aksel bør ikke kjøre renn den nærmeste tiden. Det rådet har han fått, og det følger han. Kneskaden han pådro seg etter det lange hoppet i utforrennet er ikke alvorlig. Det er heller ikke snakk om noen stor skade, men han kommer til å stå over verdenscuprennene i bulgarske Bansko neste helg. Da kommer han til å få behandlinger og holde seg mest mulig i ro, sier Aksels fysioterapeut, Trond Reginiussen, til NTB.

Kroaten Ivica Kostelic er helt suveren i den totale verdenscupen, så det at Lund Svindal står over noen renn har liten betydning for en eventuell seier. Kroaten har 1249 poeng, noe som er 524 poeng mer enn hans nærmeste utfordrer, sveitsiske Didier Cuche. Lund Svindal ligger på en foreløpig tredjeplass kun 12 poeng bak sveitseren.

Det skal ifølge Reginiussen ikke vært noe fare med kneet til Aksel, men det skal ha gjort vondt når han belastet det.

- Det har stort sett gått greit for Aksel i de konkurransene han har kjørt, men jeg vil nok tro at han merket litt til smertene under annenomgangen av storslalåmrennet, sa Reginiussen til NTB lørdag.

Skaden kan dermed ha vært utslagsgivende for at nordmannen ikke tok medalje under storslalåmrennet i VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere