RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal: - Godt med ferie

Sist oppdatert:
VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Selv om alt har gått på skinner for Vålerenga i høst, innrømmer VIF-trener Kjetil Rekdal at det går på stumpene løs for spillerne.

Men han lover at laget er topp motivert for sesongavslutningen mot Djurgården i Royal League i Vallhall torsdag.

- Vi er veldig sugne på å avslutte på en skikkelig måte. Nå har vi tretten kamper på rad uten tap, og vil gjerne ha den fjortende, understreker Kjetil Rekdal overfor TV 2 Nettavisen.

Gode prestasjoner
Han mener at laget skal kunne klare å fortsette å gjøre de gode prestasjonene som har vært i det siste.

- Det er blitt veldig vanskelig å score på oss. Vi hadde blant annet fem kamper på rad uten baklengsmål, og det er sterkt. Så det betyr at det er veldig vanskelig å slå oss, når vi scorer mål.

- Med den flyten dere har hatt så skulle du kanskje ønsket at sesongen var enda lenger?

- Nei, vi er akkurat like langt nede på tannkjøttet som de andre lagene. Så det skal bli godt med en måneds ferie nå.

- Vi har tatt det med ro på noen treninger, for så å toppe treningene inn mot Royal League-kampene. Alt tyder på at vi har lykkes med det, sier Rekdal videre.

Varsku
Lagene som er blitt nummer to i Tippeligaen bak Rosenborg har de siste årene slitt veldig i den neste sesongen. Rekdal er veldig klar over den saken.

- Det er et skikkelig varsku for oss, og det må vi ta med i beregningen. Samtidig har norsk fotball slitt med økonomien, slik at laga har måttet selge spillere etter suksessår.

- Vi trenger ikke selge spillere, men har allerede kjøpt to, og ønsker å forsterke med to-tre til, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere