*Nettavisen* Sport.

Rekdal: - Han har alt som skal til

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal er strålende fornøyd over at klubben har sikret seg stortalentet Arnar Førsund. - Han kan debutere i Tippeligaen allerede i høst, sier Rekdal.

24.08.04 07:13

Unggutten kommer fra Ørn Horten, 2. divisjon og det norske G18-landslaget, og kan bekle flere roller. I Vålerenga er han imidlertid tiltenkt en plass som midtstopper.

- Han har alt som skal til for å bli en ordentlig bra Tippeliga-spiller. Han er tøff, og jeg er veldig fornøyd med at vi har fått ham, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

- Han kan fort få debuten sin i Tippeligaen allerede i høst, men grunnen til at vi hentet ham allerede nå er at vi tror han uansett utvikler seg bedre ved å trene med oss, enn å spille i 2. divisjon, fortsetter VIF-treneren.

Førsund har trent med Vålerenga i sommer, og fikk blant annet spilletid da Vålerenga møtte det norske VM-laget fra 1994 i en treningskamp.

- Dette er nok guttedrømmen som går i oppfyllelse, men bare første delen av den. Jeg begynte å spille fotball i Gjelleråsen utenfor Oslo og Vålerenga har alltid vært favotittlaget mitt, sier Førsund til Ørn Hortens hjemmesider.

Der står det også at Førsund hadde på seg Vålerenga-drakt da han som unggutt i Ørn satt på tribunen og så Ørn slå Vålerenga 3-2 for et par år siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.