*Nettavisen* Sport.

Rekdal: - Jeg er ikke kilden

Kjetil Rekdal er «veldig skuffet» over Christian Grindheims påstand om at han avslørte VIF-spillernes bytur overfor TV 2.

25.08.06 14:39

Fredag presenterte Aftenposten et intervju med VIFs midtbanespiller Christian Grindheim. Her sier landslagsspilleren at han ikke er fornøyd med måten klubben har taklet «bybråket» på, og minst av alt måten Rekdal har gått frem på.

TV 2 meldte tidligere i uken at Rekdal reagerte sterkt at flere spillere dro ut på by'n etter det pinlige 0-3-tapet i cupen mot Fredrikstad. Festlighetene skal ha vært den utløsende årsaken til at Rekdal trakk seg som trener mandag, ifølge TV 2.

Selv om nyheten om VIFs bytur allerede mandag lå på et debattforum for Vålerenga-supportere, og at enkelte innlegg antydet at byturen hadde vært av den særdeles fuktige typen, mener Grindheim at Rekdal selv er kilden.

Til Aftenposten skal Grindheim ha sagt at «han vet at Rekdal var TV 2s kilde da nyheten ble kjent tirsdag», og at informasjonen kom fra en TV 2-journalist.

Grindheim er lei seg for at romsdalingen forlot klubben, men at Rekdal «ikke har hjulpet oss etter at han gikk ut med dette».

Påstanden avvises imidlertid kontant av Rekdal. I en tekstmelding til TV 2 Nettavisen skriver den avgåtte VIF-treneren blant annet at «jeg er ikke kilden, nei, og igjen sier jeg at jeg ønsker VIF alt godt og at det var veldig skuffende at Grindheim sier det der».

TV 2s fotballsjef, Vegard Jansen Hagen, sier i en kommentar at kanalen aldri avslører sine kilder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.