RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal blir TV 2s tippeekspert

Sist oppdatert:
Her røper han sin suksessoppskrift og tippetips for helgen. Les mer.

(iBergen.no) Det er nå klart at Kjetil Rekdal blir tippeekspert hos TV 2. Han skal ha sin faste spalte på tv2sporten.no der han vil komme med sine tips og skrive artikler. I tillegg vil han ha faste innslag på TV 2s hovedkanal, TV 2 Zebra og TV 2 Sport.

Allerede lørdag er han på skjermen med sine tips i programmet «Sport og spill» som starter klokken 14.00 på TV 2 Zebra.

- God innsikt
- For oss er han den opplagte kandidaten. Han har et stort navn, er kjent som en lidenskapelig spiller og er kanskje Norges råeste tipper. Han har innsikt og interesser på alt fra obskure avdelinger som Gud hadde glemt til de store europeiske ligaene, sier TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen til iBergen.no.

Etter eget sigende skal Rekdal nærmest ha blitt tryglet til å slutte hos et bettingselskap han tidligere leverte tippetjenester for. De mente rett og slett at han hadde for mange gode tips.

- Kjetil fortalte selv til meg at de nærmest tryglet ham til å stoppe med å levere tippetjenester rett og slett fordi han ruinerte dem. Bedre skussmål er det vel knapt mulig å få, sier Jansen Hagen muntert.

EM-ekspert
Rekdal går inn i et engasjement i TV-kanalen og Jansen-Hagen er dermed ikke redd for at de skal tråkke i tidligere feller og miste profiler til fordel for fotballtrenerjobber.

- Jeg vil understreke at Kjetil Rekdal kommer til å bli fotballtrener igjen. Vi ønsker ikke å komme i den situasjonen der TV 2s fotballeksperter er noe du har til låns før de skal ut og bli fotballtrenere igjen, slår Jansen Hagen fast.

I tillegg til å bli tippeekspert skal Rekdal også være i studio under fotball-EM i sommer og han blir også å se i studio i forbindelse med fotballsendingene på TV 2.

I første omgang er TV-kanalen og Rekdal enig om å ha et samarbeid ut juni.

- Aldri tapt
Den tidligere landslagskapteinen ser frem til å starte i sin nye jobb. Han hevder selv aldri å ha tapt penger på fotballtipping og røper litt av hemmeligheten.

- Kunsten er å finne ut hvilke kamper som gir god odds. I tillegg er det aldri lurt å spille mot tendensen. Dersom et lag sjelden vinner mot et annet er mitt tips ikke å spille mot at det skjer. Jeg anbefaler også maks å ha to til tre kamper på en kupong. Har du to kuponger med to og tre kamper kan det være greit å ha en tredje kupong med lav innsats hvor du har alle kampene med, sier Rekdal til iBergen.no.

Stabæk og Bodø/Glimt
Han har også som hovedregel å unngå å tippe på de største favorittene.

- Tipper du to kamper til 1,3 i odds og ryker må du vel vinne på to av tre for å gå pari. Spiller du på to kamper til høyere odds holder det å vinne på hver fjerde kupong i snitt og du går likevel i pluss, sier Rekdal.

Til helgens seriepremiere gir han følgende tips:

- Stabæk slår Molde. De har et bedre lag. Bodø/Glimt tror jeg slår Hamkam, de er et bedre lag på kunstgress. Jeg tror ikke det er lurt å spille på Brann (mot Fredrikstad), Rosenborg (mot Lyn) og en annen av favorittene. Sannsynligheten for at én av dem ryker er stor, spår Rekdal.

Han har for øvrig mottoet: «Bedre at I tipper enn at du sløser»...

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere