Gå til sidens hovedinnhold

Rekdal fikk Ivers-svar

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal krevde klart svar på om Steffen Iversen kunne spille tirsdagens Champions League-kvalifisering. I går kom avklaringen.

VALLE (TV 2 Nettavisen): - Søndag kalte jeg Steffen inn på kontoret og informerte ham om at han ikke spiller mot Haka tirsdag. Jeg tror det var en lettelse for Steffen. Han hadde nok gruet seg til å be om et slikt møte, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Bakgrunnen er selvfølgelig at Steffen Iversen er på vei bort fra Vålerenga, og at han ved spill mot Haka tirsdag ville ha vært uaktuell for europacupspill for andre klubber resten av sesongen.

- Ingen kjøper en spiller de ikke kan bruke i Champions League, poengterer Siem.

Ikke svekket
Trener Kjetil Rekdal tar til etterretning at han ikke kan benytte sin kraftspiss i den viktige kvalifiseringskampen til Champions League på Ullevaal tirsdag kveld. Han er glad for at situasjonen nå er avklart.

- Jeg ba om en avklaring. Eller rettere sagt: Jeg forlangte det. Og etter en prat søndag, ble vi enige om denne løsningen, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

- Hvor mye svekker dette Vålerenga?

- Det er ikke sikkert at det svekker oss i det hele tatt.

Aktuell mot Brann
Olympiakos-aktuelle Steffen Iversen befinner seg nå i London sammen med sin gravide kone, Anna Crane. Etter planen skal han slutte seg til Vålerenga-troppen igjen onsdag for å forberede seg til lørdagens vanskelige bortekamp mot Brann i serien.

- Vi håper at Steffen kan være aktuell der, sier Kjetil Siem. Med det røper han at det langt fra er noen automatikk i at Iversen blir Olympiakos-spiller.

Vålerenga har avslått det første budet fra grekerne, og har ikke mottatt et nytt bud.

- Det ideelle for oss hadde vært om Steffen ble enig med Olympiakos om en overgang fra og med 1. januar 2006. Men vi har lovet å ikke gjøre det vanskelig for Steffen, og det forholder vi oss til. Vi ønsker å være fair, sier Kjetil Siem.

Lunkne grekere
Han avkrefter at en overgang kan finne sted allerede mandag.

- Det er ikke sånn at vi kaster alt vi har i hendene og hiver oss rundt hvis det kommer en faks. Det er i utgangspunktet ikke vårt ønske å selge Steffen, fastslår Siem.

Olympiakos-trener Trond Sollied skal ha et sterkt ønske om å få Steffen Iversen på plass i Athen så fort som mulig. Det ryktes imidlertid at de høye herrer i klubben ikke er like positive til å jage nordmannens underskrift.

Steffen Iversen er heller ikke noe hett navn blant Olympiakos-tilhengere TV 2 Nettavisen har snakket med i Athen. De ønsker seg en betydelig mer anerkjent og merittert spiss foran høstens Champions League-spill.

Olympiakos-fansen snakker nemlig ikke om å delta i Champions League. De krever seier.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken