Rekdal føler seg trygg

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

– Jeg tror ikke at Glimt vil klare å ta sju av ni poeng, sier Aalesunds trener.

04.10.09 20:51

AALESUND - SANDEFJORD 1-1: - Vi må være fornøyd med uavgort her. For vi var fryktelig dårlige. Det så ut som vi har glemt alt vi har lært, mener Kjetil Rekdal.

Det ene - noe heldige - poenget gjør sitt til at Aalesund-treneren nå føler seg trygg på å unngå direkte nedrykk.

- Vi tok et viktig poeng i dag. Jeg tror heller ikke at Glimt vil klare å ta sju av ni poeng, sier han ifølge ANB-NTB.

Tøft for Glimt
Bodø/Glimt har nemlig et tøft program igjen, med hjemmekamper mot Tromsø og Odd Grenland og bortekamp mot Stabæk. Laget til Kåre Ingebrigtsen har dessuten ikke vunnet en seriekamp siden 23. august, da Viking ble slått 2-0 på Aspmyra.

Glimt kan maksimalt få 35 poeng, hvilket betyr at det ikke lenger er en teoretisk mulighet for at Sandefjord og Tromsø kan rykke direkte ned. Start, Viking, Vålerenga og Lillestrøm skal i praksis også være sikret ny kontrakt.

Kun Strømsgodset og Fredrikstad er innenfor rekkevidden til Glimt når tre serierunder gjenstår. Godset har igjen Lyn, Viking og Aalesund, mens Fredrikstad møter Lyn i siste runde og bør ta tre poeng der.

Lyns nedrykk klart
Lyns nedrykk ble søndag et endelig faktum. Oslolaget kan maksimalt får 25 poeng, mens Bodø/Glimt på nestsisteplass har 26 og Fredrikstad på kvalikplass har 28.

Aalesund ligger på tolvteplass med 32 poeng, takket være utligningsmålet til Pablo Herrera helt på tampen av første omgang. Malick Mane scoret Sandefjords mål.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.