Gå til sidens hovedinnhold

Rekdal høyaktuell for Hertha

Kjetil Rekdal skal nå være høyaktuell til å overta som Hertha Berlin-trener. - Kommer Hertha Berlin på banen, tror jeg vi taper mot dem, sier Vålerenga-leder Jo Bergsvand.

Vålerenga forhandler nå med Rekdal for å få ham til å fortsette som trener. Så spørs det om de får være alene om Rekdal.

- Rekdal aktuell
Torsdag sparket nemlig tyske Hertha Berlin treneren sin. En ny trener skal være på plass i løpet av de neste to-tre ukene, og kilder TV 2 Nettavisen har vært i kontakt med, hevder at Rekdal er en meget aktuell kandidat til å overta etter Huub Stevens.

- Det er ingen interessante trenerkandidater i Tyskland nå. Det så vi senest da Schalke 04 brukte lang tid på å finne sin nye trener, før de falt ned på et ganske ordinært valg, Jupp Heynckes. Til Rekdals fordel teller det også at han er ute av kontrakt, har et brukbart navn i Tyskland, bra navn i Hertha og er kjent som en spennende type, sier én kilde til TV 2 Nettavisen.

- Vi anser Rekdal som en god kandidat, sier én annen.

- Gjorde en god jobb
Hertha Berlin vil ikke si noe om trenersituasjonen.

- Kjetil Rekdal er et godt navn her i Berlin, og gjorde en god jobb da han var i klubben. Men jeg kan ikke si noe om trenersituasjonen. Vi sjekker markedet, og kommer med en pressemelding når vi har en trener på plass, sier pressesjef Hans-Georg Felder til TV 2 Nettavisen.

Kjetil Rekdal sa fredag til TV 2 Nettavisen at han ikke hadde hørt fra tyskerne , men Vålerenga innrømmer at de trolig er sjanseløse hvis Bundesliga-klubben kommer på banen.

- Da tror jeg Vålerenga taper. Selv om vi skulle gitt Rekdal en tiårskontrakt snakker vi her om en klubb med budsjetter på et helt annet nivå enn det vi har, sier Bergsvand.

Har ikke gitt opp
Han håper imidllertid fortsatt på å få Rekdals underskrift.

- Visst gjør jeg det. Ingenting blir klart fredag, men vi håper å ha dette klart tidlig i neste uke, sier Bergsvand.

Den islandske landslagstreneren Asgeir Sigurvinsson skal være en annen kandidat til jobben som Hertha Berlin-trener.

Tror du Rekdal kan bli en god trener i Bundesliga? Si din mening i kommentarfeltet under.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken