*Nettavisen* Sport.

Rekdal jakter hemmelig stjernespiller

Foto: Egil Sande/Mediehuset Nettavisen

Og nå frykter Aalesund-treneren nedrykk om ikke klubben får inn nye spillere.

02.02.12 19:03

AALESUND - KALMAR 3-2:

LA MANGA (Nettavisen): Aalesund-trener Kjetil Rekdal fikk torsdag se laget sitt gå seirende ut av duellen med svenske Kalmar i Copa del Sol-turneringen på La Manga.

Etter kampen benyttet Rekdal anledningen til å advare dem som har store forhåpninger til fjorårets cupmester.

- Jeg ser andre lag trener med 22 mann, mens vi skraper sammen 12 mann til en kamp. Vi lever farlig, og det vet vi. Vi har hvert fall spart lønnsutgiftene i januar, det er det positive, sier Rekdal til Nettavisen.

Frykter nedrykk
Aalesund-treneren frykter nemlig nedrykk om ikke de får på plass forsterkninger før sesongen setter i gang.

- Hvis vi må reise rundt og spille med 12 mann, da kan man rykke ned. Man får skader og karantener, og da kan man rykke ned. Men det er det mange andre lag som kan gjøre, også. Men vi skal ha flere enn 12 spillere når vi er ferdig i mars, sier Rekdal.

- Når regner du med at det kommer det på plass nye spillere?

- Vi har aldri vært i posisjon til å få en underskrift, men vi er i dialog med flere, for å si det sånn. Nå er det viktig at vi er på «alerten» når ting kan skje, og da kan man ikke holde på å forhandle i ukevis. Det må si «pang, pang, ferdig». Det er min største skrekk nå, at vi kommer i posisjon (til å signere en spiller), og så drøyer forhandlingene ut i ukevis.

Jakter stjernespiller
For forsterkninger er Aalesund utvilsomt på jakt etter. Etter det Nettavisen erfarer er det én spesiell spiller Rekdal har jobbet lenge med å få til klubben, og det skal være en spiller av høyt kaliber.

Nå nærmer det seg en avgjørelse, skal man tro Aalesund-treneren.

- Vi har snakket med mange spillere, men akkurat han er vel nærmest. Spilleren må få avklart noe med klubben sin, så får vi se. Han har hvert fall veldig lyst til å spille for Aalesund, og det synes jeg er stas. At spillere som har vært med på det han har vært med på, signaliserer at han kan tenke seg å spille for Aalesund, det er artig, avslutter en hemmelighetsfull Rekdal.

Aalesund vant for øvrig 3-2 mot Kalmar på La Manga torsdag, etter scoringer av Michael Barrantes, Fredrik Ulvestad og Jason Morrison.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.