Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal kapret Miller

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
Tirsdag kveld skrev endelig Charlie Miller under for Kjetil Rekdals belgiske mannskap.

Sent tirsdag kveld fikk iOslo.no bekreftet at 30-åringen har funnet seg ny arbeidsgiver, etter å ha blitt frigitt fra kontrakten med Brann den 31. januar i år.

- Jeg har skrevet under på en kontrakt med Lierse i kveld som gjelder ut sesongen, skriver Charlie Miller i en tekstmelding til iOslo.no.

Allered torsdag i forrige uke besto Miller den medisinske testen i Lierse, klubben som trenes av Kjetil Rekdal. Men inntil i kveld har signeringen av kontrakten trukket ut, ettersom det har vært uenighet om de økonomiske forholdene rundt avtalen. Skotten har hele veien gjort det klart at det er et godt økonomisk tilbud som eventuelt ville kunne lokke ham til Belgia.

Til tross for at lønnsnivået er noe lavere i Jupiler Liga, er det ventet at den tidligere Brann-spilleren nå blir en av klubbens best betalte spillere.

Rekdal trenger sårt nye spillere til stallen sin, og har tidligere uttalt at Miller kun sees på som sentral midtbanemann. Lierse har fremdeles åtte poeng opp til trygg plass i divisjonen.

Du kan sjekke ut tabellen HER!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!