Rekdal oppgitt over NFF

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Kjetil Rekdal klager på Norges Fotballforbund – igjen.

15.06.05 22:50

Selv om Kjetil Rekdal gledet seg over 7-0-seieren mot Oslo Øst i tredje runde av cupen, klarte han ikke å la være å irritere seg over Norges Fotballforbund.

- I andre runde var det ingen lag som fikk flyttet kampene sine. Da måtte alle spille to kamper på 45 timer, noe som er sportslig rovdrift på spillerne. Men nå fikk både Brann og Viking flyttet sine kamper, sier Rekdal oppgitt til TV 2 Nettavisen.

- Det er latterlig av forbundet, klager han.

Så bryter Freddy dos Santos inn:

- Nå blir det vel bortekamper på oss i resten av cupkampene.

Ikke misforstå: Rekdal mener det var riktig av forbundet å gi Brann og Viking utsettelser. Oppgittheten kommer av at alle lagene ble nektet dette i forrige runde.

- Det er vinglingen jeg irriterer meg over. Mangelen på logikk.

Det var imidlertid ingen mangel på logikk å se i Vålerenga onsdag kveld. Laget valset over Oslo Øst som om det var den enkleste sak i verden. Bernt Hulsker og Ardian Gashi scoret to mål hver, mens Freddy dos Santos (fra straffemerket), Steffen Iversen og Thomas Holm sørget for de tre øvrige målene.

- Det er ingen selvfølge at vi skulle vinne 7-0 over et andredivisjonslag. Se på de andre eliteserielagene, sier Kjetil Rekdal og smiler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.