RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal skriver under torsdag

Foto: Morten Holm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal skriver torsdag under på ny kontrakt som trener for Vålerenga. - Alt tyder på det, ja, bekreftet Rekdal overfor TV 2 Nettavisen sent onsdag kveld.

Vålerenga har skrevet samarbeidsavtale med nye investorer i et nytt aksjeselskap som skal drive klubbens elitevirksomhet i fremtiden. Det nye selskapet Vålerenga Fotball Invest A/S blir stiftet torsdag, med Hans Petter Lundteppen som hovedaksjonær.

Må godkjennes av styret
Dermed ligger det meste til rette for at Kjetil Rekdal kan binde seg til trenerjobben. Det bekreftet Kjetil Rekdal sent onsdag kveld overfor TV 2 Nettavisen.

- Ja, hvis alt er på plass i morgen, så er det en realitet. Det som er viktig for meg, er at vi har et sportslig produkt å jobbe med, understreket Rekdal.

Kjetil Rekdal er en av flere som har ventet på at den økonomiske biten skulle falle på plass. Med fornyet lisens og nye investorer, ligger forholdene også til rette for at Per Egil Swift skriver under for Vålerenga.

- Han venter på det samme som meg, at det skal godkjennes av styret, sa Rekdal.

Tror på modellen
Harald Moræus Hansen, styreleder i Vålerenga Fotball, er fornøyd med mulighetene det nye selskapet gir for Vålerenga.

- Etter at lisensen var sikret, startet arbeidet med kapital til sportslig satsing. Klubben selv er per i dag ikke rustet eller finansielt sterk nok til å ta de ønskede løft, men samarbeidet med Vålerenga Fotball Invest A/S gir rom for dette. Vi har tro på modellen, sa han i en pressemelding Vålerenga sendte ut onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere