RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal stoler på Lyn

Sist oppdatert:
Erkefienden Lyn kan hjelpe Vålerenga til seriegull. Og Kjetil Rekdal stoler faktisk på at Lyn gjør det.

Rosenborg topper Tippeligaen før siste runde. Men Vålerenga har like mange poeng og like mange plussmål. Den som vinner mest i siste kamp, blir seriemester. Og Rosenborg møter Lyn - Vålerengas erkefiende.

På tide
- Jeg regner med og håper at Lyn gjør en profesjonell jobb. Hvis ikke får de et problem med imaget sitt, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Han mener det er på høy tid at klubben fra Oslo øst kjemper helt i toppen i norsk fotball. Og han tror Vålerenga er kommet opp dit for å bli.

- Nå er vi klare for kvalifisering til Champions League. Det er viktig for klubben og gir store muligheter, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Og legger til:

- Dette kan være inngangen til mange gode år for Vålerenga. Det var på tide at det kom inn noen ledere og spillere som kunne ta tak og føre denne klubben dit den hører hjemme. Vi bør være en toppklubb. Det burde være en selvfølge med de forutsetningene og det potensialet Vålerenga har.

Frykter ingenting
Selv møter Vålerenga nabolaget Stabæk i siste runde. Bærumslaget kjemper en febrilsk kamp mot nedrykk, og er avhengig av poeng.

- Vi kan ikke frykte eller grue oss til neste kamp. Det er dette vi trener for å oppleve. Spillerne vil ikke miste bakkekontakten. De har et driv og et sterkt ønske om å vinne, mener Rekdal.

Lørdagens kamp mot Stabæk kan bli hans aller siste som spiller. Hvis han ikke tar et innhopp i Royal League kommende vinter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere