*Nettavisen* Sport.

Rekdal tar en sesong til

Foto: Morten Holm (Scanpix)

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal har snudd i døren og bestemt seg for å ta en sesong til som spiller. Det er også klart at han får med seg Lars Bohinen i trenerteamet.

Etter mye om og men og frem og tilbake har han endelig bestemt seg. Kjetil Rekdal blir å se på banen i VIF-drakt også i 2004.

Økonomisk side

- Når jeg avsluttet 2003-sesongen såpass bra som jeg gjorde, viste jeg at jeg har muligheten til å holde nivået hvis jeg får trent skikkelig. Målsettingen min for denne sesongen er at jeg kan trene såpass bra at jeg spiller bra de gangene jeg spiller, sier Rekdal til TV 2.

Vålerenga reddet tippeligaplassen med et nødskrik i fjor høst. Rekdal innrømmer at avgjørelsen om å ta en ny sesong som spiller også har en økonomisk side.

- I stedet for å bruke spiller på å kjøpe en midtbanespiller, vil vi heller bruke pengene på andre områder, sier 35-åringen.

Bohinen med mot Newcastle

Vålerenga-sjefen får med seg Lars Bohinen i trenerteamet i årets sesong.

- Jeg får en unik mulighet til å være assistenttrener sammen med Geir Bakke. Jeg hadde også tilbud fra Bærum, men det er klart at nivået i VIF frister, sier Bohinen.

Ringreven har litt mer å utrette på lbanen også - før han kan konsentrere seg 100 prosent om trenergjerningen. Den tidligere englandsproffen tar nemlig med seg Uefa-cupkampene mot Newcastle seinere i vinter før han legger støvlene på hyllen.

- Det er primært fordi verken Tor Henning Hamre eller Per Egil Swift kan spille Uefa-cup for VIF, og Jørgen Jalland er ute for oss i den første kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.