RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal velger bort Aafk-kamper

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Prioritere samboerens fødsel foran kamper med Aalesund.

Kjetil Rekdal har gjort en god jobb med Aalsesund de siste tre årene. Hans lederskap har blant annet ført til et cupgull, og laget ligger godt plassert i Tippeligaen.

Nå kan imidlertid Aalesund risikere å spille kamper uten trener Rekdal på benken. Rekdals samboer har termin søndag 17. juli, og Rekdal bekrefter at han ikke vil være med på Aalesunds kamper, hvis barnet ikke har kommet.

Det betyr at Rekdal kan gå glipp av to kamper - borte mot Ferencvaros Europaliga-kvalifiseringen på torsdag og tippeligaoppgjøret mot Viking på bortebane på søndag.

- Jeg reiser ikke til Ungarn hvis fødselen ikke har funnet sted, det er for langt unna. Jeg regner heller ikke med at Viking-kampen er aktuell – hvis det da ikke har skjedd noe, uttaler AaFK-treneren til Aftenposten.

Kent Bergersen vil eventuelt lede laget i Rekdals fravær, noe den tidligere landslagsspilleren tror går helt greit.

- Dette blir ikke noe tap for Aalesund. «Kenta» har ledet Tippeliga-lag før, så det klarer han fint. Kanskje vil det også være bra for spillerne å få en litt roligere person på sidelinjen, sier Rekdal.

Ane Guro Skaare-Rekdal og Kjetil Rekdal har sønnen Mikael sammen fra før, og de venter en gutt også denne gangen. Tidligere har Kjetil Rekdal en sønn og en datter fra et tidligere ekteskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere